Acasa Portabile Flex 10 de la Lenovo a fost lansat

Flex 10 de la Lenovo a fost lansat

by Dragos Schiopu

Lenovo FlexCei de la Lenovo au lansat un nou laptop si anume Flex 10. Acest nou laptop vine cu un ecran touchscreen care este foarte flexibil, indoindu-se in spate pana in punctul in care sa poti naviga linistit si sa te ocupi de alte activitati recreative dupa ore epuizante de munca in fata tastaturii.

Lenovo Flex 10 vine cu un aspect prietenos si este de asemenea  foarte usor, neavand mai mult de 1,2kg. Designul unic al lui Flex 10 face ca acesta sa poata fi adaptat rapid, in functie de ceea ce iti doresti sa faci.

Noul laptop vine cu un ecran multitouch de 10.1 inci cu o rezolutie a ecranului de 1366 x 768 pixeli.

Precum era de asteptat din partea celor de la Lenovo acest laptop are 4 optiuni de procesoare, la alegere, insa cu performante reduse:

-2 procesoare dual-core, Intel Celeron N2805  de 1.46 GHz, respectiv Intel Celeron N2810 de 2 GHz
-2 procesoare quad-core, Intel Celeron N2910 de 1.6 GHz si intel Pentium N3510 de 2 GHz

Modelele Celeron vor avea pana la 2 GB RAM, pe cand Modelele Pentium, 4 GB RAM. Ca si sisteme de operare, avem la alegere dintre Windows 8 si Windows 8.1. Flex 10 vine cu doua porturi USB si iesire HDMI.

Cateva plusuri ale acestui laptop ar fi reprezentate de tastatura ergonomica ce face scrisul mult mai confortabil, sunetul stereo, camera web HD perfecta pentru discutiile cu cei dragi, ecranul touchscreen. Flex 10 poate dispune de pana la 500 GB spatiu de stocare.

Flex 10 este un laptop bun la prima vedere, insa faptul ca acesta foloseste procesoare slabute in adaugarea carora vine o baterie ce rezista maxim 4 ore, nu demonstreaza decat faptul ca Lenovo nu creaza produse din ce in ce mai bune si nu incearca sa imbunatateasca anumite aspecte, lucruri care nu fac decat sa micsoreze din popularitatea propriilor produse.

Se pare ca Lenovo Flex 10 este disponibil pe piata la un pret de pornire de 550 dolari.

 

s-ar putea sa-ti placa