Acasa Jocuri SteamWorld Dig vine pe PC

SteamWorld Dig vine pe PC

by Dragos Schiopu

steam worldUnul dintre cele mai bune jocuri de pe Nintendo 3DS vine si pe PC. Este vorba despre SteamWorld Dig, care urmeaza sa fie lansat in data de 5 decembrie a acestui an pe Steam.

Varianta pentru PC va adauga sistemul de realizari, salvarea in cloud si o calitatea a sunetului mai buna. Mai important este ca va avea grafica HD, rezolutia inalta avand rolul de a observa imprejurimile mult mai bine.

De asemenea, SteamWorld Dig va veni si cu mai multe surprize, astfel ca suntem nevoiti sa asteptam pana la data lansarii ca sa vedem despre ce este vorba.

SteamWorld Dig, este un fel de aventura Western intr-o lume populata de roboti alimentati cu aburi. Personajul principal al jocului este reprezentat de Rusty, un robot ce vine in micutul oras minier din Tumbleton sa exploreze o mina primita mostenire de la unchiul sau Joe. Ceilalti oraseni, nu stiu ce secrete ascunde mina lui Joe dar banuiesc ca acesta a ascuns un secret. Astfel, ramane de datoria jucatorului sa sape adanc in pamant si sa descopere secretele tinute departe de suprafata, sau sa se confrunte cu inamici inspaimantatori.

Pentru inceput, Rusty vine doar cu cateva abilitati, poate sa sara, sa sape si sa atace inamicii cu tarnacopul. Echipamentul lui contine si o lanterna care pe masura ce ramane fara energie produce o lumina tot mai slaba.

Fiecare pasaj pe care il sapa poate sa ii aduca lui Rusty tot felul de lucruri pe care sa le aduca la suprafata si sa le vanda pe bani ca sa isi imbunatateasca echipamentul si sa isi cumpere noi obiecte. Pe masura ce avansezi in joc, vei avea accesul la noi upgrade-uri si echipamente.

Apa reprezinta unul dintre cele mai importante lucruri din joc, Rusty fiind un robot ce functioneaza cu aburi.

Ceea ce face din SteamWorld Dig un joc grozav este faptul ca mereu este ceva nou de descoperit si numeroasele upgrade-uri.

Mai jos puteti urmari un trailer al jocului:

s-ar putea sa-ti placa