Acasa Diverse FBI ofera o recompensa pentru prinderea unui hacker roman

FBI ofera o recompensa pentru prinderea unui hacker roman

by Dragos Schiopu

descărcare (1)Romanii s-au priceput mereu la hacking iar intr-un top al celor mai cunoscuti hackeri, romanii ocupa un loc fruntas. Vorbim aici in special de hackerii de la Ramnicu Valcea precum si din alte judete despre care am auzit de mai multe ori la stiri sau despre care am citit despre ei pe internet.

Faptul ca romanii sunt hackeri priceputi este sustinut chiar si de catre FBI care se afla in cautarea unui hacker roman care reuseste sa se ascunda de ani buni. Ba mai mult decat atat pentru a reusi sa il prinda, FBI ofera si o recompensa atractiva care ne face sa ne gandim ca acesta nu va reusi sa se mai ascunda pentru multa vreme.

Hackerul despre care vorbim se numeste Nicolae Popescu, are 34 de ani si este din Alexandria, judetul Teleorman. FBI ofera pentru prinderea romanului o suma uimitoare de 1 milion de dolari. Mai mult decat atat acesta are un mandat de arestare emis de catre instanta din New York. Acesta este datorat mai multor prejudicii pe care romanul le-a facut printre care putem mentiona transferuri frauduloase, spalare de bani, falsificarea altora precum si traficul cu insemne contrafacute. Vedem astfel ca romanul Nicolae Popescu a oferit destul de multe motive celor de la FBI pentru a oferi recompensa de un milion de dolari.

Acesta este negasit inca din 2010 atunci cand ordonanta de retinere ii expirase astfel incat hackerul roman a parasit tribunalul iar de atunci nu a mai fost de gasit. Speculatiile spun ca acesta ar fi apelat la medici chirurgi pentru a-si schimba infatisarea dar si-ar fi realizat si acte false, avand acum cu totul alta infatisare precum si o alta identitate. Pentru a-i da mai usor de urme, cei de la FBI mai ofera o recompensa si pentru prinderea lui Dumitru Daniel Bosogioiu, un complice a lui Nicolae Popescu. Pentru acesta FBI mai ofera o recompensa de 750.000 de dolari.

Anuntul a fost facut oficial pe site-ul celor de la FBI si il puteti gasi aici.

Sursa imagine: FBI

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Lospa 30-12-2014 - 14:19

Pe mine m-a sunat un amic acum 2 zile sa-mi zica. Dar, revenind, FBI putea sa actioneze in Romania mai mult pentru el, dar na…

RaduThor 05-01-2015 - 12:47

🙂 Sincer eu sper să îl prindă! 🙂

Comentariile sunt inchise.