Acasa Telefoane Xiaomi Mi5 black edition surprins intr-o poza

Xiaomi Mi5 black edition surprins intr-o poza

by Dragos Schiopu

Xiaomi Mi5 va fi prezent la CES 2015 care va avea loc intre 6 si 9 ianuarie, dar poze cu el au aparut deja pe internet. Deja avem imagini cu orice model inainte de lansare, asa ca nu trebuie sa ne surprinda faptul ca apar poze cu modele chiar si cu o luna inainte de lansare. Dar Xiaomi Mi5 nu este un telefon obisnuit, el va fi probabil cel mai bun telefon din 2015 daca va primi un upgrade hardware despre care voi spune imediat.

Xiaomi Mi5 - poza posibila varianta negru

Am mai spus de nenumarate ori ca Xiaomi Mi4 este cel mai bun telefon din 2014 si cred ca Mi5 va fi cel mai bun telefon din 2015. De data asta cred ca s-au cam grabit chinezii cu acest model pentru ca la prima vedere vad Qualcomm Snapdragon 805 pe el. Eu as spune ca sunt dezamagit sa nu vad Snapdragon 810 pe modelul Mi5 avand in vedere ca va fi noul flagship. Sper ca Xiaomi sa nu calce pe urmele celor de la Samsung si vor incepe sa lanseze mii de modele de telefoane sau vor grabi lansarea unui flagship. Este diferenta foarte mare intre 805 si 810, iar asta se remarca la consumul de energie si performanta chipsetului grafic.

Ecranul de pe noul flagship va avea o rezolutie QHD si vreau sa spun ca nu este buna o rezolutie atat de mare. Memoria RAM va avea 3GB, iar telefonul va veni evident cu 4G LTE. Probabil voi explica de ce nu este recomandat sa cumparati un telefon cu ecran QHD intr-un alt articol.

s-ar putea sa-ti placa