Acasa Tehnologie Facebook te ajuta sa arati mai frumos in poze

Facebook te ajuta sa arati mai frumos in poze

by Dragos Schiopu

facebookProbabil fiecare persoana isi doreste sa obtina fotografii cat mai reusite astfel incat sa le poata posta pe Facebook si sa primeasca un numar cat mai mare de like-uri. Acesta este un lucru firesc deoarece cui nu ii place sa fie apreciat ?

Totusi obtinerea fotografiilor reusite nu este chiar floare la ureche astfel incat se pare ca cei de la Facebook doreste sa vina in ajutorul persoanelor care isi doresc sa arate cat mai frumos in pozele de pe Facebook adaugand cateva noi functii.

Mai exact este vorba despre adaugarea unor functii de editare a pozelor care momentan nu sunt disponibile decat pe aplicatia telefoanelor cu iOS insa oficialii au anuntat faptul ca foarte curand functiile vor putea fi utilizate si de catre posesorii de telefoane cu Android.

Aplicatia va veni cu mai multe functii prestabilite insa utilizatorul are posibilitatea de a se juca cu setarile astfel incat sa obtina o fotografie cat mai interesanta. De asemenea se pare ca ideea nu a fost chiar originala deoarece reteaua de socializare Google Plus dispune de aceste functii de ceva timp astfel incat putem spune ca cei de la Facebook s-au inspirat putin.

Totusi tot ce conteaza este cum vor aprecia utilizatorii aceste noi functii recent adaugate.

s-ar putea sa-ti placa