Acasa Tehnologie Facebook Messenger va scrie dupa dictare

Facebook Messenger va scrie dupa dictare

by Dragos Schiopu

facebook-messenger-free-voip-iOS-FSMdotCOMAtunci cand cei de la Facebook au obligat utilizatorii sa instaleze aplicatia Facebook Messenger, cei din urma nu au parut foarte incantati insa intr-un final s-au impacat cu ideea de a avea o aplicatie instalata care sa ii ajute sa comunice cu prietenii de pe Facebook. Totusi se pare ca angajatii lui Mark Zuckerberg vor sa ofere utilizatorilor o experienta cat mai placuta a utilizarii aplicatiei Facebook Messenger, adaugand tot felul de functii care mai de care mai interesante.

Facebook Messenger permite deja trimiterea unor scurte mesaje vocale insa acesta este un mod destul de greoi de folosind mai ales daca una din cele doua persoane care comunica se afla intr-un mediu mai galagios. Astfel, in urma feedback-urilor primite pentru aceasta functie, cei de la Facebook testeaza acum modul dictare.

Mai exact, utilizatorul poate dicta mesajul pe care vrea sa il trimita iar aplicatia va trimite instant mesajul insa sub forma unui mesaj text in locul unuia audio.

Totusi realizarea acestei functii nu este una chiar usoara asa ca probabil vom mai astepta ceva timp pana cand fiecare utilizator va putea folosi dictarea pentru a comunica pe Facebook. Deocamdata insa aceasta functie este in perioada de teste astfel incat exista deja cateva persoane care se pot bucura de aceasta noua optiune a aplicatiei Facebook Messenger. In urma feedback-urilor pe care dezvoltatorii le vor primi, vom afla si data aproximativa in care noua facilitate va fi disponibila pentru toata lumea.

Am insa tendinta sa cred faptul ca cei de la Facebook s-au inspirat putin de la adversarii de la Google care a pus de ceva timp la dispozitie utilizatorilor functia de dictare, astfel incat pot crede ca gigantii de la Facebook nu au dorit sa ramana in urma cu tehnologia, un motiv in plus sa cred ca noua facilitate va fi dezvoltata intr-un timp record.

s-ar putea sa-ti placa