Acasa Telefoane Telefonul anti spioni poate fi cumparat de pe eMag

Telefonul anti spioni poate fi cumparat de pe eMag

by Dragos Schiopu

blackphoneIntr-un secol 21 in care tehnologia evolueaza tot mai mult de la o zi la alta iar numarul hackerilor este din ce in ce mai mare, confidentialitatea si securitatea a devenit foarte importanta astfel incat utilizatorii nu mai sunt siguri nici macar pe propriile telefoane. Totusi, cum pentru fiecare problema exista si o solutie, la fel si in cazul hackerilor pot fi luate diferite masuri de protectie.

Mai exact, in acest articol vom vorbi despre telefonul anti-spioni, Blackphone, care mai nou poate fi cumparat si de pe eMag.

Inainte de a vorbi despre specificatiile acestui telefon, trebuie sa spunem ca Blackphone este un smartphone care iti asigura securitatea criptand fiecare convorbire pe care o porti folosind telefonul mobil. Acesta a fost lansat de ceva timp insa de curand poate fi cumparat si de catre romani.

Sistemul de operare al telefonului Blackphone este PrivatOS care este de fapt o versiune care porneste de la cunoscutul sistem de operare Android 4.4 KitKat. Pe langa sistemul de operare, Blackphone vine dotat si cu o serie de aplicatii concepute special pentru securitate. Mai exact acestea introduc fiecare cautare pe internet in anonimat astfel incat nimeni sa nu poata afla ce ai facut tu pe internet.

Pe langa faptul ca ofera securitate de nivel inalt, Blackphone este un telefon bun si la capitolul specificatii tehnice. Vorbim astfel despre un telefon cu un ecran IPS multitouch de o diagonala de 4.7 inch cu rezolutii HD. Procesorul telefonului este unul quad-core, marca Nvidia Tegra 4i, ce ruleaza la o frecventa de 2.0 GHz. Memoria RAM are si ea o capacitate de 1 GB iar memoria interna este de 16 GB, oferind totodata posibilitatea atasarii unui card microSD. Camere foto au un senzor de 8 MP, cea principala, si 5 MP cea secundare. Toate aceste specificatii au fost incluse intr-un telefon de doar 119 grame si de o grosime de 9 mm.

Pretul acestui telefon este de aproximativ 2.650 de lei.

s-ar putea sa-ti placa