Acasa Tehnologie Noile extensii ale domeniilor ar putea schimba modul in care accesam astazi internetul

Noile extensii ale domeniilor ar putea schimba modul in care accesam astazi internetul

by Dragos Schiopu

extensii noi domenii

Un nume destul de mare intalnit pe internet, Donuts Inc, este pe cale sa testeze una dintre cele mai mari „teori ale internetului”. Si anume faptul ca URL-urile conteaza. O mare grija a companiilor de profil este faptul ca domeniile se epuizeaza rapid, asa ca trebuie sa venim cu noi forme ale extensiilor pentru a redefini intr-o anumita masura modul in care accesam astazi internetul.

Extensiile .bike, .clothing, .guru, .holdings, .plumbing, .singles, and .ventures. sunt doar o mica parte din .gLTD-urile care vor putea fi inregistrate. Si sincer, pare o idee buna pentru milioanele de firme care isi vor face aparita pe internet pe aceste domenii noi.

Donuts este prima companie care a dat startul acestui trend, insa ICANN ofera posibilitate oricui de a administra propriile TLD-uri. Daca ai o idee buna si dispui de 185000 de dolari pentru a aplica si inca 25000 pentru taxa anuala de administrare, iti poti face propria extensie pe internet.

O lista completa a extensiilor care s-au lansat sau urmeaza as fie lansate de catre compania Donuts Inc poate fi gasita aici, pe siteul acestora.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Ana Maria 25-07-2015 - 08:03

Era de asteptat nu ca la un moment dat o sa se epuizeze si nu numai ar fi ok sa poti avea extensia in functie de afacerea pe care o ai.

Cristina 25-07-2015 - 08:04

Am un mic magazin virtual de jucarii si ar fii foarte fain sa imi pot lua jucarioare.toys sau ceva de genul.

Comentariile sunt inchise.