Acasa Tehnologie Exista un birou care iti spune cand ai stat jos prea mult timp

Exista un birou care iti spune cand ai stat jos prea mult timp

by Dragos Schiopu

2Toata lumea isi doreste sa aiba un job la birou in care tot ce trebuie sa faca este sa stea asezat pe un scaun cat mai confortabil si sa lucreze la un calculator. Intr-adevar, chiar si mie imi suna placut un astfel de job, mai ales ca sunt un mare iubitor al mediului online si al lucratului la calculator. Totusi, o tema foarte dezbatuta in ultimul timp de catre specialisti este aceea ca nu este prea sanatos sa stai prea mult la birou.

Totusi lumea ignora studiile si sfaturile pe care le aud la TV astfel incat continua sa stea ore in sir la birou fara sa faca miscare. O miscare inteligenta in acest sens mi se pare biroul Smart Desk. Ce face acest birou ? Ei bine, Smart Desk este printre putinele birouri care te mai alunga din cand in cand atunci cand simte ca ai stat prea mult in fata sa.

In primul rand unul dintre aspectele interesante ale acestui birou este ecranul tactil de care acesta dispune. Acesta va ofera mai multe statistici legate de preferintele unei pozitii cat mai confortabile dar si cat mai sanatoasa totodata. De asemenea tot prin intermediul acestui ecran, biroul avertizeaza persoanele atunci cand ar trebui sa se mai ridice putin in picioare sa faca miscare.

Doar pentru ca am lucrat prea mult stand pe scaun, nu inseamna ca trebuie sa intrerupem munca. Asta deoarece The Stir Kinetic Desk poate fi ajustat astfel incat sa lucrezi si din picioare, care este mult mai sanatos decat lucratul de pe scaun.

Pretul unui astfel de birou este de aproximativ 3.000 de dolari insa eu unul cred ca sanatatea noastra merita absolut orice banut si oricat am insista, trebuie sa recunoastem ca din cand in cand tot mai uitam sa ne ridicam de la birou deoarece am pierdut notiunea timpului. De asemenea eu unul daca as putea sa il achizitionez si as lucra la birou 5 zile din 7, atunci cu siguranta nu m-as gandi prea mult si mi-as cumpara un astfel de birou in ciuda pretului care pare destul de mare.

Mai jos avem un video de prezentare foarte explicit si bine realizat totodata:

s-ar putea sa-ti placa