Acasa Portabile Evotab 3, tableta high quality sub 100 de euro

Evotab 3, tableta high quality sub 100 de euro

by Dragos Schiopu

Evolio a anuntat pe data de 10 octombrie 2012 lansarea primei tablete high quality, al carei pret este mai mic de 100 de euro. Noua tableta se numeste Evotab 3, este ultraplata si are un pret mai mult decat accesibil.

Noua tableta se promoveaza singura, prin calitatea materialelor din care este creata, finisajele bine executate, caracteristicile specifice si printr-o garantie extinsa pana la 5 ani. Toate acestea fac din aceasta tableta un gadget cu cel mai bun raport calitate pret.

Fiind echipata cu unul dintre cele mai rapide procesoare grafice existente pe piata de profil( Mali Quad Core ), Evotab 3 permite vizualizarea filmelor in format Full HD. Evotab 3 isi are originile in platforma Evotab Fun, fiind cea mai usoara tableta (310 grame). Grosimea acesteia este de asemenea una redusa la numai 9,5 mm.

Conectivitatea la internet se poate face prin conectarea unui modem extern 3G direct la tableta, sau prin Wi-Fi. Tableta vine cu doua aplicatii preinstalate. Este vorba despre aplicatia Evobook cu ajutorul careia putem cumpara si citi carti electronice. In libraria virtuala Evobook vom gasi peste 300 de carti in limba romana. O alta aplicatie preinstalata este PresaOnline. Si aceasta ca si Evobook, este o aplicatie proprie brandului Evolio, cu ajutorul careia veti fi informat la orice pas, citind cele mai noi stiri din diferite domenii.

“Tinand cont de evolutia pietei tabletelor si de cererea din ce in ce mai mare, estimam ca vanzarile pentru Tableta Evotab 3, ar putea ajunge in urmatoarele 3 luni pana la 10 000 de bucati.” a spus Liviu Nistoran, CEO al Evolio.

Tableta Evotab 3 este deja disponibila in magazinele de specialitate incepand cu pretul de 449 lei TVA inclus.

Mai multe detalii despre Evotab 3 puteti afla de aici.

s-ar putea sa-ti placa