Acasa Tehnologie Evolutia celor mai mari siteuri din lume!

Evolutia celor mai mari siteuri din lume!

by Dragos Schiopu

Internet Speed Websites on Black

Unele dintre cele mai populare site-uri din lume si-au pastrat functiile insa si-au schimbat aspectul, ajungand de nerecunoscut. Daca v-ati obisnuit cu Facebook si cu o interfata destul de atractiva, ar trebui sa stiti ca in trecut, la inceputurile retelei de socializare, totul era facut intr-un mediu cat mai simplist, adaptat parca la designe-ul din Windows-ul clasic. Insa, producatorii pentru a face fata traficului si a atrage cat mai multa lume de partea companiei a schimbat total site-ul, i-a adaugat un aspect extrem de bine gandit si functii care sa le aduca tot mai multe beneficii utilizatorilor. Mai jos puteti vedea o comparatie intre site-urile de acum 19 ani si cele din zilele noastre. Evolutia este uriasa atat din punct de vedere al aspectului cat si din punct de vedere a functiilor ce au fost adaugate in timp.

Facebook a ajuns sa fie una dintre cele mai mari companii si site-uri de socializare din lume. Facandu-si aparitia in anul 2004, mai exact acum 11 ani, site-ul a reusit sa se schimbe enorm. La inceput intreaga retea de socializarea se numea Thefacebook si apartinea unui proiect din interiorul campusului universitatii Harvard.

f

Flickr, aproape la fel de cunoscuta precum Facebook, a fost lansata in 2004. In decursul anilor interfata grafica a site-ului a suferit numeroase schimbari pana sa se ajunga la rezultatele de azi.

fl

Youtube, lansat in anul 2005, a devenit cel mai cunoscut website de continut media video-audio din intreaga lume. Youtube a fost creat de catre gigantul Google si precum celelalte site-uri a suferit mari schimbari din punct de vedere a design-ului, ajungand de nerecunoscut.

y

Twitter, a fost lansat cu doi ani mai tarziu fata de Facebook si a reusit sa acapareze un public extrem de larg.

tw

Ebay, a devenit in timp unul dintre cele mai mari site-uri de comert electronic din lume, pornind de la o interfata clasica si ajungand la una profesionista.

eb

In galeria foto de mai jos puteti vedea comparatiile dintre cele mai cunoscute site-uri din lume, de la aparitie si pana in 2015.

s-ar putea sa-ti placa