Acasa Tehnologie Elemoon – fashion si tehnologie intr-o bratara minune

Elemoon – fashion si tehnologie intr-o bratara minune

by Dragos Schiopu

Ceasurile inteligente si ochelarii smart sunt accesoriile viitorului, aspect la care s-au gandit si creatorii bratarii minune – Elemoon.

elemoon-elebanner

De ce minune?

Bratara Elemoon este capabila sa se coloreze in functie de vestimentatia pe care ati ales-o pentru un anumit eveniment. Este suficient sa faceti o poza cu rochia sau costumul pe care urmeaza sa le purtati, si, printr-o banda de LED-uri multicolore, Elemoon se adapteaza situatiei. Mai mult decat atat, aceleasi LED-uri, aprinse sub forma de icoane, vor fi folosite pentru a va afisa notificari preluate in timp real de la telefon. Asta ar insemna ca nu mai trebuie sa stam cu smartphone-ul in mana in club si la evenimente? Se pare ca da.

O alta functie interesanta este sistemul de alerta pentru gasirea smartphone-ului, in imprejurimi. Trebuie doar sa stergeti cu degetul suprafata bratarii iar sistemul de alarma se va activa in mod automat.

Elemoon va fi disponibila in mai multe culori, primele variante plecand de la un finisaj auriu sau argintiu. Desi aceste variante se adreseaza in mod evident doamnelor si domnisoarelor, dezvoltatorul ei promite sa lanseze si o versiune masculina.

Asta daca proiectul va atinge pragul de finantare de 100.000 de dolari, conform Kickstarter, citat de yahoo.ro, pana la aceasta ora s-au strans 60.000 de dolari si mai sunt 38 de zile pana la expirarea termenului

 

s-ar putea sa-ti placa