Acasa Telefoane Sharp Aquos Crystal, telefoane fara rama de la Sharp

Sharp Aquos Crystal, telefoane fara rama de la Sharp

by Dragos Schiopu

Sharp este compania care produce cele mai bune display-uri din lume realizand niste ecrane care au un consum mic de energie si o calitate foarte buna. Samsung sau LG nu au display-uri care sa rivalizeze cu cei de la Sharp. Acestia produc ecrane si pentru Apple sau Samsung. Desi in Romania nu am mai vazut telefoane de la Sharp, acestia inca realizeaza astfel de terminale si sunt mult peste LG. Probabil cel mai bun telefon din Europa la ora actuala este LG G3 si asta pentru ca cei de la Sharp nu mai produc terminale pentru Europa de cativa ani.

Sharp Aquos Crystal

Sharp Aquos Crystal este un terminal, un telefon care „nu mai are rama” in jurul display-ului. Practic avem parte de un telefon in care display-ul acopera peste 90% din suprafata device-ului. Suna bine si arata si foarte bine, insa ar mai putea primi cateva mici schimbari la capitolul design. Dar terminalul este fantasic. De fapt, vorbim de doua astfel de telefoane Aquos Crystal si Aquos Crystal X.

Cele doua terminale au 10mm respectiv 11mm grosime. Aquos Cristal are un display de 5 inci 720p cu procesor Qualcomm Snapdragon 400 la 1,2 GHz si 1,5 GB de RAM, iar memoria interna are 8GB. Telefonul suporta si card de 128GB si vine cu Android 4.4.2 KitKat.

Fratele mai mare, Aquos Crystal X are un design asemanator dar concureaza cu terminalele de top ale marilor companii. Qauos Crystal X va fi disponibil doar in Japonia, in timp ce fratele mai mic va fi disponibil si in America prin Sprint.

Este interesant ca versiunea mai slaba va fi disponibila in America si nu invers. Aquos Crystal X are un display de 5,5 inci full HD Snapdragon 801 si 2GB de RAM.

As fi incantat sa vad un astfel de terminal si in Europa, dar cu un design mai bine gandit, deoarece terminalul are mari sanse sa se vanda foarte bine.

s-ar putea sa-ti placa