Acasa Tehnologie Egg, jucaria inteligenta pentru pisici

Egg, jucaria inteligenta pentru pisici

by Dragos Schiopu

eggggFoarte multi oameni au ca si animal de companie o pisica si stiu cat de dificile pot fi uneori aceste animalute si ca indiferent de ce jucarii ar avea se plictisesc foarte repede, nu doar ele ci si stapanii, care nu au intotdeauna timp de joaca.

Asa ca a fost creat Egg, jucaria inteligenta pentru pisici, care va oferi micutelor feline ore intregi de joaca si de asemenea, liniste si relaxare posesorului care va putea sa isi vada linistit de treburile lui. Egg are forma de ou, dupa cum sugereaza clar si numele, este realizat din plastic, iar in interior are o greutate de compensare, un motoreductor si un mic cablaj. Jucaria inteligenta poate sa detecteze chiar si tipurile de pardoseala, precum si sa evite obstacolele, de exemplu picioarele oamenilor, astfel incat sa nu fie calcata de oamenii neatenti. Egg, se poata deplasa datorita motoreductorului, astfel rezultand o jucarie cat se poate de interesanta pentru pisici.

Bineinteles, Egg nu este complet autonom, oamenii trebuind sa il incarce si sa il mai programeze uneori, folosind un soft de pe computerul personal. In rest, toata „treaba” o face aceasta jucarie.

Proiectul este cu siguranta foarte bine gandit, iar forma de ou va atrage atentia felinelor si cu siguranta ii va face pe toti cei care vor asista la joaca dintre jucaria inteligenta si pisica, sa se amuze copios. Creatorul Egg, Jason O`Mara a precizat ca aceasta jucarie nu este proiectata sa reziste in cazul in care un caine s-ar juca cu ea, asa ca, cel putin deocamdata, Egg este strict destinat felinelor.

Pentru aceasta inventie s-au alocat 15.000 dolari, bani care au fost folositi cu folos si cu ajutorul carora s-a realizat o jucarie grozava, insa cu siguranta doar o parte din bani a fost folosita pentru crearea Egg, iar restul vor fi folositi pentru a aduce imbunatatiri ulterioare jucariei. Egg va fi disponibil pe piata anul viitor, pana atunci cei dornici pot depune comenzi. Egg poate fi precomandat la pretul de 31 dolari.

s-ar putea sa-ti placa