Acasa Telefoane 5 aplicatii care te vor ajuta sa-ti indeplinesti scopurile in 2014

5 aplicatii care te vor ajuta sa-ti indeplinesti scopurile in 2014

by Dragos Schiopu

Pierzi in greutate, te opresti din fumat, economisesti bani pentru o casa noua, acestea ar putea fi doar unele dintre scopurile pe care vrei sa le atingi in 2014. Organizeaza-ti viata: telurile tale sunt setate, si ai toata intentia sa le urmezi – in sfarsit viata ta se va schimba. Nu renunta la target-urile tale inainte de de a le indeplini. Si de data aceasta, tehnologia te ajuta. Ai acum posibilitatea de a descarca cateva aplicatii care te vor indrepta in directia corecta si te vor face sa ramai pe pozitie.

11272851-concept-success-red-dart-hitting-a-target-vector-sign

Am selectat 5 aplicatii care te pot ajuta sa iti atingi scopurile, de la a renunta la fumat pana la a-ti organiza bugetul sau un corp de invidiat. Mai jos poti afla mai multe despre aceste aplicatii, urmand ca mai apoi sa le poti descarca pe propriul smartphone.

Mint (Gratis) – aceasta  aplicatie te tine la curent cu conturile tale bancare, carduri de credit, ipoteci si rate, urmarind cheltuielile in functie de tipul acestora (alimentare, de sanatate sau divertisment)

Lose it! (Gratis) – acestei aplicatii trebuie doar sa ii dai valoarea greutatii la care vrei sa ajungi, iar aceasta va calcula un plan cat mai accesibil prin care vei pierde calorii.

Quit Smoking: Cessation Nation (Gratis) – aceasta aplicatie iti calculeaza valoarea banilor pe care i-ai fi cheltuit pe un pachet de tigari si iti arata cum se imbunatateste sanatatea ta de la zi la zi.

Lift_Android_610x540

Evernote – aceasta aplicatie iti organizeaza excelent toata activitatea fizica si digitala intr-un spatiu bine definit. Aceasta gazduieste documente PDF, liste, fotografii si poze ale paginilor web.

Lift (Gratis) – este o aplicatie cu un design foarte placut care te ajuta sa incepi o rutina mult mai bine organizata si intr-un timp relativ scurt. Aceasta iti aminteste sa faci lucruri de la cele mai simple pana la cele mai complexe, de la a-ti petrece timpul afara pana la a-ti suna mama sa o intrebi ce mai face.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

b00b00r00za 03-01-2014 - 15:29

Lift si Evernote suna bine. O sa le incerc si eu

Comentariile sunt inchise.