Acasa Computere AOC lanseaza noi monitoare cu format 16:10 din seria 60, gama Professional

AOC lanseaza noi monitoare cu format 16:10 din seria 60, gama Professional

by Dragos Schiopu

AOC este in topul brandurilor globale de pe piata display-urilor. AOC s-a remarcat prin calitatea inalta, serviciile ireprosabile, design atragator cu functii eco la preturi competitive, motive pentru care, din ce in ce mai multi clienti se orienteaza cu incredere catre produsele AOC si pentru ca ei vor sa-si multumeasca si sa-si surprinda mereu clientii, nu au venit cu unul, sau doua produse noi, ci cu trei..

Cele trei noi modele (e2460Pxda, e e2460Sxda, I2460Pxqu) din linia Professional, ofera un plus de spatiu pe desktop, ceea ce le face perfecte pentru lucrul cu tabele complexe, sau texte si  fotografii de mari dimensiuni, insa fiind modele deosebit de versatile, pot fi folosite si intr-un home office fara probleme, avand un timp de raspuns ultra rapid, vizualizari ample si fac fata cu brio filmelor si jocurilor.

e2460Sxda_side_to_left_liquid_design

AOC a echipat modelele de display-uri si cu un hub USB integrat in rama pentru o conectare mai facila a perifericelor si alte porturi precum HDMI compatibil HDCP sau DisplayPort.

s-ar putea sa-ti placa