Acasa Portabile E-Boda lanseaza o tableta pentru gameri

E-Boda lanseaza o tableta pentru gameri

by Dragos Schiopu

E-Boda a anuntat ca isi va complete seria de tablete cu un nou device ce are ca target principal gamerii. Numele tabletei este E-Boda Revo R80 si este un gadget mid-range cu performante bune, dar cu un GPU puternic pentru a permite rularea celor mai noi jocuri. Pe langa specificatiile bune, tableta vine si cu un pret rezonabil, daca nu chiar foarte bun.

E-Boda Revo R80

Voi incepe cu display-ul tabletei, care are 7,85 inci, iar tehnologia de iluminare este LED. Rezolutia tabletei este 1024 x 768, fiind o rezolutie ideala pentru un display de 7,85 inci. Diferenta dintre full HD si aceasta rezolutie nu este foarte bine sesizabila de ochi, astfel o rezolutie optima poate asigura o eficienta mai mare atat in jocuri cat si la consumul de energie.

Acum sa discutam putin despre dotarile hardware. Ca si procesor avem un Allwinner A31S Cortex A7 Quad Core tactat la 1.2 GHz. Producatorii mai mici aleg variante mai ieftine de procesoare, dar acest Allwinner A31S este o alegere foarte buna. Nucleele Cortex A7 au o performanta buna, dar un consum de energie mic. Fiind adresata gamerilor, E-Boda Revo R80 are un procesor grafic cu 8 nuclee, PowerVR SGX544 MP2.

Memoria interna este de 8 GB, iar memoria RAM are 1 GB DDR3. La acest capitol eu spun ca se putea 16GB de memorie interna, dar avand in vedere ca tableta suporta card de 32 GB putem ignora acest minus. De asemenea, versiunea de Android cu care tablet vine este 4.2 Jelly Bean.

Pretul, cel mai mare atuu, este de 599 lei. Eu spun ca aceasta tableta are un raport performanta/pret foarte bun.

s-ar putea sa-ti placa