Acasa Computere DVD auto multimedia pentru BMW E46

DVD auto multimedia pentru BMW E46

by Dragos Schiopu

BMW este una din cele mai apreciate masini din intreaga lume. In primul rand, se remarca prin frumusetea exterioara, prin design placut si printr-o aerodinamica extraordinara. Apoi urmeaza motorul, dotarile si puterea acestei masini.

Ei bine, poate pentru acest lucru BMW Seria 3 a fost cel mai vandut model din istoria acestei marci. Fiind cel mai vandut si in Romania, pot sa pun pentru ca sunt destui detinatori de Seria 3 din 1998 pana in ’2006. Pentru acestia, sistemul de navigatie BMW E46 DVN E46 Android, este ceea ce le mai lipseste pentru ca modelul lor de seria 3 sa fie complet.

DVN E46 Android pentru BMW Seria 3 este caracterizat prin utilitatea pe care o ofera. Asa cum spune si titlul, DVN E46 este un DVD Auto ce vine cu soft Android 2.2 incorporat.

Cu Wi-Fi si posibilitatea de a fi conectat la internet cu stick de internet sau cartela, sistemul de navigatie isi poate gasi utilitatea in instalarea mai multor aplicatii cum ar fi aplicatii pentru youtube sau google maps.

Dar sa lasam Android-ul la o parte si sa vedem care sunt caracteristicile “vizibile” daca putem spune asa, ale acestui sistem de navigatie. Este vorba despre un ecran tactil cu o rezolutie de 800X480 la un display de 7” inch.

Foarte util poate deveni prin utilizare unui conector can-bus care ofera posibilitatea de a integra comenzi pe volan. Sistemul de navigatie DNV E46 Android pentru BMW Seria 3 dispune deasemenea si de cea mai performanta solutie bluetooth din lume, si de un radio performant.

Desi memoria interna a sistemului de navigatie este de numai 256 MB, acesta vine cu sloturi SD si cu port USB incorporat.

Astfel, puteti atasa carduri SD de pana la 64 GB, suficient cat sa-l umpleti cu filme, poze si muzica. Si daca tot am amintit de muzica si filme, trebuie neaparat precizat faptul ca DVN E46 Android are functii avansate ce permit folosirea acestuia ca pe un iPod sau ca pe un video-player HD.

Dintre alte functii, amintim de cea de Dual-Zone, functie ce permite ascultarea de muzica simultan cu functionarea sistemului de navigatie, posibilitatea de a citi fisiere de tip PDF, Word sau EXCEL si de functiile PDC si OBC.

OBC va afisa toate informatiile computerului de bord iar PDC este sistemul ce afiseaza senzorii originali de parcare.

Pentru toti detinatorii de BMW Seria 3 din 19’98 pana in 20’06, Sistemul de navigatie DVN E46 Android este intr-adevar un sistem util ce poate fi de ajutor in multe cazuri si, deasemenea, ce poate anima o calatorie mai lunga.

s-ar putea sa-ti placa