Acasa Computere BitDefender Safego este un ativirus-aplicatie pentru Facebook

BitDefender Safego este un ativirus-aplicatie pentru Facebook

by Dragos Schiopu

BitDefender Safego este un ativirus-aplicatie pentru Facebook, cu care puteti stopa sharingul necontrolat si continutul infectat.
In ultima vreme din ce in ce mai multi utilizatori se plang de astfel de amenintari virtuale raspandite prin retelele de socializare, 24,6% dintre cei care au folosit antivirusul-aplicatie Safego au avut cel putin un prieten in lista de facebook care a accesat si postat un element infectat. Ganditi-va ca accesarea acestor aplicatii poate duce la concecinte grave precum furtul de identitate, spam si multe altele.

*Puteti sa incercati si chiar sa utilizati Bitdefender Safego.

Versiunea finala a aplicatiei-antivirus BitDefender Safego pentru Facebook a fost lansata oficial pe 28 iunie 2011 si va ofera beneficii precum:
– Scanare 24/7 a fluxurilor de stiri;
– Un design nou, gandit pentru a scoate in evidenta cea mai importanta functie a aplicatiei: detectarea de obiecte malitioase;
– Functie integrata Quickscan, care are la baza tehnologiile BitDefender multiplu-premiate BitDefender, care permite scanarea sistemului in mai putin de 60 de secunde;
– “Friend’o’meter” – O implementare a conceptului de securitate sociala, prin care utilizatorul isi poate ajuta prietenii sa se protejeze de pericolele de securitate, protejandu-se in acest fel si pe sine.

*Puteti sa incercati si chiar sa utilizati Bitdefender Safego.

s-ar putea sa-ti placa