Acasa Tehnologie Dronele ar putea transforma cerul din Disneyland

Dronele ar putea transforma cerul din Disneyland

by Dragos Schiopu

Cei de la Walt Disney Co. au depus recent nu mai putin de trei cereri de brevete care le-ar putea oferi tot mai multe spectacole de divertisment aeriene care sa seduca de-a dreptul publicul, indiferent de varsta.

disneyland_paris_by_babydoll23-d5fisvgAr fi ceva cu adevarat magic sa vezi focuri de artificii deaspura de Disneyland, iar pe langa asemenea spectacole de lumini, sa fie si alte evenimente aeriene de domeniul high-tech care vor satisface pe toata lumea.

Intreaga idee pleaca de la drone. Acestea vor face totul posibil, iar lucrurile care ies imediat in evidenta sunt urmatoarele: ecrane plutitoare, marionete sustinute de catre drone, afisaje luminoase aeriene, si multe alte lucruri care reies din acestea.

Disney a mai scris ca, fara utilizarea dronelor, spectacolele aeriene ar fi o adevarata provocare pentru ei. In plus, nu se va putea realiza ceva chiar atat de fantastic fara ajutorul aparatelor de zbor.

Totodata, pe cerul din Disneyland se vor putea vedea chiar si pe cer personajele favorite ale copilariei, acestea plutind de-a dreptul deasupra vizitatorilor. Un lucru minunat, care cu siguranta ar fascina pe toata lumea, dar mai ales pe cei mici. Pe langa, se vor putea viziona pe cer chiar si anumite secvente din desenele animate preferate, putand sa fie totul transpus la cu totul si cu totul la un alt nivel.

Toate acestea vor putea fi realizabile cu ajutorul dronelor. Spre exemplu, o masa de drone va putea controla deaspura vizitatorilor o anumita marioneta, fiecare drona avand o sarcina foarte bine stabilita. Doar o singura marioneta va putea fi controlata de chiar 30 sau 40 de astfel de aparate de zbor fara pilot.

Cu siguranta daca lucrurile se vor implementa, seara de seara va fi un adevarat spectacol pe cinste pentru toti vizitatorii care vor trece prin parcurile de distractii Disneyland, si de ce sa nu recunoastem, o amintire care va persista.

(sursa)

s-ar putea sa-ti placa