Acasa Portabile Samsung si LG isi dezvaluie ceasurile inteligente

Samsung si LG isi dezvaluie ceasurile inteligente

by Dragos Schiopu

LG si-a dezvaluit astazi ceasul inteligent G Watch R, echipat cu un display Plastic OLED de 1.3-inch cu 360 de grade full spre deosebire de Moto 360 care are o zona care nu afiseaza nimic in partea de jos a display-ului. Motorola pretinde ca motivul pentru care acea zona a display-ului in care nu este afisat nici un continut, este acela ca acolo sunt amplasati senzorii de lumina ambientala si alte drivere ale ecranului. Este neclar cum au reusit cei de la LG sa evite aparitia zonei care nu afiseaza nimic pe display-ul lor rotund.
lg ceas inteligent

Ceasul G Watch R vine cu o baterie de 410mAh, mai mica cu 10 mAh decat originalul G Watch, care a fost laudat pentru durada de viata a bateriei. Alte specificatii ale noului ceas inteligent sunt aproape identice cu ceasul patrat a lui G Watch. Dispozitivul are sub capota procesorul 1.2GHz Qualcomm Snapdragon 400, 512MB RAM, 4 GB memorie interna si curele interschimbabile de 22 mm. Este si evaluat cu certificat IP67 rezistent la apa. Doua schimbari notabile la noul G Watch R fata de versiunea originala G Watch, una este ca vine echipat cu monitorizarea ritmului cardiac si a doua chimbare este ca detine un buton de power pe marginea dispozitivului.

LG declara ca G Watch R va fii disponibil spre vanzare in toamna aceasta. Compania nu a dat detalii in legatura cu pretul dispozitivului, cu exceptia faptului ca o sa varieze in functie de piata.

Compania Samsung a anuntat si ea ceasul inteligent Gear S, echipat cu platforma Tizen. Dispozitivul Gear S detine un display Super AMOLED de 2-inch si conexiune 3G. Avand conexiune 3G, ceasul devine independent si poate functiona cand nu este sincronizat cu un smartphone sau cu o tableta. Gear S are un procesor dual-core de 1GHz, 512MB RAM si o baterie de 300mAh, care ar trebuii sa tina 2 zile de utilizare obisnuita, potrivit Samsung.
samsung ceas inteligent

Ceasurile inteligente Gear S vor fii disponibile pentru vanzare din luna octombrie al acestui an, prin partenerii Samsung.

s-ar putea sa-ti placa