Acasa Tehnologie DreamPad, o perna care iti va canta muzica preferata peste noapte

DreamPad, o perna care iti va canta muzica preferata peste noapte

by Dragos Schiopu

dreampad1_1_610x406Daca adormi de cele mai mult ori cu muzica este bine de stiut ca a aparut DreamPad. Poate partenerul de somn nu doreste sa asculte nimic in momentul in care se duce la somn, asa ca de cele mai multe ori trebuie sa ajungi la casti in timp ce dorim, ceea ce este chiar foarte inconfortabil. Asta ar insemna sa dormi pe spate pentru a nu le scapa din urechi, iar foarte multe persoane nu pot adormi intr-o asemenea pozitie.

De aceea s-a inventat DreamPad, o perna care sopteste muzica si care este auzita doar de persoana care doarme cu capul pe ea. Aceasta se poate conecta la smartphone sau la MP3 prin intermediul unui cablu, urmand ca mai apoi sunetul sa-ti intre in cap.

DreamPad spune ca vei auzi muzica indiferent de pozitia pe care o vei alege atunci cand dormi, ideea acestei perne fiind data de faptul ca sunetul este transmis prin niste vibratii specifice care permit sa fie auzite.

Perna vine cu niste melodii „preinstalate”, din cate am inteles eu acestea sunt foarte linistitoare, pot remarca ca este prezent sunetul valurilor sau o chitara acustica.  Totodata, daca nu aveti inca un MP3 sau nu doriti sa conectati telefonul la perna, acestia va pot oferi un Sony Walkman pentru inca 70 de dolari, perna costand 179 de dolari.

Din spusele celor care au creat aceasta perna reiese ca pe langa sunetele pe care le propaga mai este si foarte confortabila, pana la urma asta cautam la o perna. In cele din urma pot spune ca pretul este destul de ridicat pentru perna de fata, probabil era mai bine daca foloseau o tehnologie pe baza de Bluetooth, cel putin eu nu as suporta sa am un fir langa mine in pat care sa se tot infasoare in jurul gatului, adica oricum sunt o gramada de fire prin casa, de ce sa mai am inca un cablu in pat?

Daca doriti mai multe detalii despre DreamPad aveti un link aici.

s-ar putea sa-ti placa