Acasa Telefoane LG Lucid 3 dezvaluit intr-o imagine

LG Lucid 3 dezvaluit intr-o imagine

by Dragos Schiopu

LG Lucid 3 sau VS876 a aparut intr-o imagine pe internet si pot sa va spun ca arata foarte bine. Telefonul are un display mare (dar nu intra in categoria phablet-urilor din fericire) si un hardware foarte bun. In imaginea aparuta se observa ca terminalul este distribuit pentru Verizon.

lg lucid 3 ev

Dupa cum se observa si in imagine, telefonul are un design inspirat din seria G precum colturile rotunjite sau spatele putin curbat. Butonul pentru meniu nu este touch, fiind asemanator la design cu Samsung sau seria L de la LG.

Ca si hardware, telefonul este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926 si 2GB de RAM facand acest telefon unul foarte rapid, mai ales ca avem si Android 4.4.2 KitKat care este foarte bine optimizat. Display-ul are 4,7 inci qHD cu rezolutie de 540×960 pixeli. Tocmai va spuneam mai sus ca telefonul nu face parte din categoria phablet-urilor, ceea ce este foarte bine. In ultima perioada toate telefoanele performante au peste 5 inci, dar ele sunt destul de mari. Memoria interna are 32GB si nu se poate mari prin card extern, dar avand in vedere ca LG a pus 32GB nu putem sa spunem ca am avea nevoie de mai mult. Camera principala are 8MP, iar cea secundara are 1,3MP. La capitolul conectivitate terminalul sta foarte bine. LG Lucid 3 are 4G LTE, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 2,4 & 5Ghz.

Telefonul dispune si de o baterie foarte buna, vorbim aici de 3000 de mAh ceea ce inseamna ca ne putem bucura de telefon toata ziua. Sa nu uitam ca rezolutia telefonului nu este nici macar HD, ceea ce nu este rau pentru ca avem o durata mai mare de utilizare a telefonului. Cel mai mult consuma display-ul si de aceea LG a ales un display suficient de bun pentru 2014.

Specificatii LG Lucid 3:

  • OS: Android 4.4.2 KitKat
  • Display: 4.7 inci qHD (540×960)
  • CPU: 1,2 Ghz quad core Qualcomm Snapdragon MSM8926
  • Memorie interna: 32GB (fara slot pentru card)
  • Camera principala & secundara: 8MP & 1.3MP
  • Altele: 4G LTE, Bluetooth 4.0

s-ar putea sa-ti placa