Acasa Telefoane Samsung a lansat un capac pentru persoanele cu handicap

Samsung a lansat un capac pentru persoanele cu handicap

by Dragos Schiopu

US4_610x406Samsung a anuntat vineri cateva accesorii noi pentru modelul lor Samsung Galaxy Core Advance. Un prim lucru este capacul cu ultrasunete care se potriveste peste telefonul inteligent, acesta detecteaza obiectele din jur pentru a ajuta utilizatorii sa traverseze anumite zone sau locuri necunoscute. Atunci cand se afla un obstacol la o apropiere foarte mica capacul va incepe sa vibreze, acesta putand sa vizeze obiecte de pana la 2 metri. Capacul este exceptional pentru persoanele care au deficiente de vedere.

Pe langa, au mai lansat The Optical Scan Stand, o unealta foarte buna. In esenta, utilizatorul va trebui sa pozitioneze telefonul Galaxy Core Advance deasupra unor materiale tiparite (carti, reviste, etc), iar mai apoi softul instalat pe dispozitiv va incepe sa scaneze respectivul text urmand ca mai apoi acesta sa fie citit cu voce tare. Totodata, Samsung a mai anuntat un accesoriu numit Label Voice, acesta permite utilizatorilor sa identifice obiecte, dar ce este cel mai important, vor putea lua notite vocale pentru a putea diferentia respectivul obiect pe viitor.

Acestia probababil au ales Galaxy Core pentru ca are un ecran destul de generos si niste caracteristici inteligente, unde putem remarca S Voice, S Translator, Sound & Shot. Are un mod mai usor de utilizare, dar probabil are si un pret destul de rezonabil pentru lucrurile cu care vine dotat.

Noile accesorii ale celor de la Samsung sunt deja disponibile, dar nu se pot lua in acelasi moment cu Galaxy Core Advance, ele se achizitioneaza separat. Totodata, au lasat sa se inteleaga ca doresc sa extinda aceste instrumente pentru persoanele cu handicap pe mai toate telefoanele lor din gama Galaxy, dar si sa aduca altele si mai inovatoare.

s-ar putea sa-ti placa