Acasa Computere Doua gadgeturi folositoare pentru Windows

Doua gadgeturi folositoare pentru Windows

by Dragos Schiopu

Gadgeturile din Windows sunt unele dintre cele mai putin folosite, atat pentru faptul ca au un consum destul de ridicat de resurse cat si pentru simplul fapt ca nu sunt folositoare. Gadgeturile default adaugate de Microsoft in sistemul lor de operare nu sunt unele dintre cele mai bune, nu ofera utilizatorului ceea ce si-ar dori sa vada, mai degraba mananca resurse degeaba. Personal, testez doua gadgeturi de aproximativ 1 an si sunt foarte multumit de ele, se misca bine, nu mananca prea multe resurse de memorie RAM si functioneaza perfect, afisandu-mi exact ceea ce am nevoie in timp real pe desktop-ul meu.

All_CPU_Meter_info

ALL Cpu Meter:

ALL Cpu Meter masoara, calculeaza si afiseaza rezultatele cele mai importante despre functionarea real-time a procesorului. Frecventa, numarul de core-uri si utilizarea fiecaruia in parte cat si temperatura temperatura, sunt unele dintre functiile principale pe care le afiseaza pe ecranul calculatorului. Pe langa toate acestea monitorizeaza si afiseaza activitatea memoriei RAM. Este usor de folosit, nu iti trebuiesc mari cunostinte ca sa il instalezi sau sa il configurezi, vine din start cu cateva functii integrate direct in pagina, ofera ceea ce ai nevoie intr-un mediu foarte placut si fara batai de cap. Am testat widget-ul/gadget-ul pe al meu sistem de operare si a functionat pefect, dar ma indoiesc ca ar avea probleme chiar daca ar fi pus pe un sistem ceva mai vechi. Este unul dintre acele gadgeturi care nu consuma prea multa memorie RAM, este bine optimizat pentru fiecare componenta in parte.

1329557619_screen015

GPU Meter:

Gpu Meter asa cum ii spune si numele are rolul de a monitoriza intreaga activitate ce se desfasoara in procesarea informatiei din placa video. Ofera informatii in timp real despre frecventa si memoria RAM utilizata de placa video cat si temperatura care o are in acel moment. Are o sumedenie de optiuni, poate sa te anunte sonor daca ai depasit o anumita temperatura, daca nu mai are putere de procesare s.a.m.d. Este foarte utila, mai ales atunci cand nu esti sigur pe sistemul tau si vrei sa afli daca placa video este devina.

s-ar putea sa-ti placa