Acasa Diverse WhatsApp pregateste un nou upgrade?

WhatsApp pregateste un nou upgrade?

by Dragos Schiopu

WhatsApp este o aplicatie folosita de foarte multa lume, dar nu se poate compara cu Skype, de exemplu, deoarece ii lipseste o functie esentiala si anume cea de apelare. WhatsApp Inc. are de gand sa schimbe asta si pregateste un upgrade care va include si functia de apelare.

WhatsApp UI with voice call feature

WhatsApp este o aplicatie foarte folositoare si usor de utilizat. Aplicatia se poate folosi pentru a comunica, a trimite mesaje text sau imagini. Insa up update va introduce si functia de apelare. Pentru a utiliza WhatsApp este nevoie de un terminal Android cu versiunea 2.1 sau mai mare, iar pentru functia de apelare este nevoie de cel putin Android 4.4 KitKat.

Un utilizator Reddit, Tropiux, spune ca aceasta functie poate fi obtinuta si fara invitatie, dar este necesara o comanda in Terminalul Android: „am start -n com.whatsapp /com.whatsapp.HomeActivity”. Dupa ce ati introdus aceasta comanda, ar trebui sa puteti folosi functia de apelare. Comanda trebuie utilizata de fiecare data cand vreti sa apelati pe cineva. Eu am incercat aceasta comanda, si a mers. Totusi, aceasta functie va fi implementata intr-un update oficial, iar personal folosesc Skype.

Alte aplicatii care sunt foarte utile sau mai bine zis care au si aceasta functie de apelare sunt Skype si Viber care mi se par mult mai bune si mai practice.

Pasi de urmat pentru a activa aceasta funcite:

-descarcati WhapsApp Messenger de aici (nu din Google Play).

-descarcati Terminal pentru Android de aici.

-instalati ambele aplicatii.

-deschideti terminalul si introduceti comanda su

-urmatoarea comanda care trebuie introdusa este:

am start -n com.whatsapp/com.whatsapp.HomeActivity

-WhatsApp are acum functia de apelare.

Am postat si un videocplip pentru cei ce nu reusesc sa urmeze pasii pe care i-am prezentat mai sus. Atentie, aveti nevoie de un terminal Android root-at! Terminalul nu va functiona daca nu aveti root pe el, deci drepturi depline.

Pentru a face root, aveti trei metode prezentate pe Digipedia testate de mine.

Video:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Avr9dGJEWwA]

 

s-ar putea sa-ti placa