Acasa Tehnologie Dispozitivul perfect pentru relaxarea ta

Dispozitivul perfect pentru relaxarea ta

by Dragos Schiopu

Cred ca majoritatea oamenilor din ziua de astazi dau de aceleasi probleme ca si ale mele, si anume nu mai stiu sa se relaxeze. Ideea nu este aceea ca nu mai stii sa te mai relaxezi, ci de fiecare data cand vrei sa faci acest lucru sa te deranjeze zgomotul din jurul tau si sa nu te poti concentra pe ceea ce iti doresti. Partea si mai proasta vine atunci cand vrei sa te bagi la somn si sa te odihnesti, iar zgomotul din jurul tau nu te lasa sa faci acest lucru.

Si nu imi spui ca nu este asa, deoarece si eu am intampinat aceasta problema de nenumarate ori. Dar am sa va dau o veste buna si in acelasi timp interesanta. Pentru a scapa de toate probemele enumerate mai sus trebuie sa aveti in preajma voastra dispozitivul MUZO.

Muzo este, de fapt, un dispozitiv acustic ce se bazeaza pe o tehnologie avansata a Anti- vibratiilor pe suprafetele netede. Cu alte cuvinte acest device are capacitatea de a te proteja de sunetele neplacute din jurul tau si de a-ti oferi posibilitatea de a alege ce tip de sunet vrei sa auzi in momentele tale de relaxare.

Si cum nimic nu este intamplator Muzo are trei trepte de eficienta pe care le poti utiliza atat pe parcursul zilei, cat si pe timpul noptii. Iar pentru ca am vorbit despre cele trei moduri ale lui Muzo de a neutraliza zgomotul si a-ti oferi relaxare, cred ca cel mai bine ar fi sa le exemplificam:

  • modul Serenety – pentru a crea un spatiu silentios cu ajutorul functiei anti-vibratii;
  • modul Sleep – pentru a avea parte de un somn de calitate, iar acest lucru se poate intampla cu ajutorul functiei Scene Creation;
  • modul Secret – pentru a proteja convorbirile private cu ajutorul functiei Sound Masking;

Sunt sigura ca dispozitivul Muzo ar fi perfect pentru fiecare situatie in parte, indiferent daca esti acasa sau la birou. In plus de asta cei care intr-adevar au nevoie de un astfel de produs or sa cerceteze mult mai mult piata pentru a putea intra in posesia lui. Ar mai trebui spus ca este unul dintre putinele dispozitive care iti pot oferi putina relaxare departe de zgomotele din jurul tau.

https://www.youtube.com/watch?v=a_mHAvWk9iY

s-ar putea sa-ti placa