Acasa Tehnologie De ce sa nu folositi parfum pentru a improspata aerul?

De ce sa nu folositi parfum pentru a improspata aerul?

by Dragos Schiopu

Stiu ca de ceva vreme am tot fost intoxicati cu diverse informatii si spoturi publicitare din care reiesea faptul cat de bine si important este sa folosesti parfumul de camera. E foarte adevarat ca suntem tentati de foarte multe ori sa ne incredem in diversele spoturi publicitare, mai ales ca acestea sunt foarte frumos ambalate. Dar sa stiti ca parfumul de camera este foarte nociv pentru plamanii noștri.

Poate ca voi nu stiati, dar parfumul contine foarte multe substante chimice nocive pentru plamani, bronhii si traheea noastra. Ceea ce noi inhalam si introducem in plamani nu este nimic altceva decat substante chimice nocive. Chiar daca va bucurati de prospetimea acelui parfum asta nu inseamna ca este un lucru bun, de aceea cei care sunt bolnavi de astm sau au probleme cu plamanii nu este indicat sa foloseasca aceasta metoda de a improspata aerul din incapre.

Clipul explicit pe care l-am urmarit in aceasta privinta mi-a demonstrat cat de nociv poate fi acel tub de parfum pentru camera noastra. Cum in familia mea sunt persoane care au probleme cu plamanii pentru mine acesta a reprezentat un subiect foarte important. Si cred ca aceasta chestiune ar trebui sa fie importanta pentru toate persoanele nu numai pentru cele care sunt bolnave.

Cu ce poti inlocui parfumul nociv pentru a improspata aerul din camera ta?

Cred ca toata lumea stie cam ce are de facut in aceasta situatie, dar daca v-ati blocat in aceaata chestiune puneti in practica urmatorii pasi:

  •  deschide fereastra dis de dimineata pentru a lasa aerul proaspat sa intre in  camera;
  • pastrati camera curata pe tot parcursul zilei;
  • poti adauga putina mireasma cu cateva fire de frezie sau trandafir pe care sa le pui in vaza;

Iar acestea sunt cele mai utilizate si mai eficiente metode pentru a improspata aerul din camera ta. Acum gandeste-te ce metoda ar fi mai potrivita si mai buna pentru organismul tau si spune-mi ce vei vrea sa folosești de acum incolo? Stiu ca aceasta veste poate da peste cap obiceiurile multor persoane care s-au obisnuit deja sa se foloseasca de miraculosul tub de parfum.

 

s-ar putea sa-ti placa