Acasa Tehnologie Inovatia care iti spune ce trebuie sa faci pentru un somn bun

Inovatia care iti spune ce trebuie sa faci pentru un somn bun

by Dragos Schiopu
patul luna

Daca ii spun doar inovatie mi se pare ca as generaliza putin subiectul si nu as mai avea aceeasi tema pe care mi-am propus-o. Inovatia despre care m-am hotarat sa scriu este de fapt un pat (saltea) foarte inteligent care iti invata somnul din timpul noptii. Ce reprezinta mai exact a invata somnul tau din timpul noptii, ei bine patul este foarte inteligent si memoreaza atat ritmul batailor inimii, cat si ritmul respiratiei.

In plus te ajuta sa te relaxezi oferindu-ti un somn odihnitor. Si asta nu este tot. Nu am spus ca este inteligent doar pentru ca iti masoara ritmul cardiac din timpul somnului sau pentru ca iti masoara ritmul respiratiei in timp ce dormi, ci pentru ca toate aceste date sunt conectate la telefonul tau si sunt corelate cu activitatile din timpul zilei.

Astfel ca acest pat te ajuta sa te relaxezi in timpul noptii. Mai mult decat atat daca toate obiectele din casa sunt inteligente atunci le poti conecta cu patul astfel ca in viitorul apropiat patul „Luna”, caci despre el este vorba iti va verifica daca usa este incuiata, temperatura optima din camera, lumina daca este oprita si mai mult decat atat atunci cand te trezesti poate trimite semnale catre cafetiera ta pentru a te putea bucura de o cafea proaspata.

Si pentru ca am laudat atat de mult patul cel mai bine ar fi sa las mai jos clipul cu pricina si sa intelegeti cat mai bine cum si cat evolueaza tehnologia.

Pe mine patul asta chiar m-a uimit, poate face chiar mai multe lucruri decat un om. Pe de alta parte daca ar fi posibil mi-as achizitiona un asemenea pat, cel putin asa o sa stiu ca are cine sa inchida usa in locul meu. Dar pentru asta am nevoie mai intai ca toate obiectele din casa mea sa fie inteligente.

Si cum inovatiile prind foarte bine pe piata sunt sigura ca in curand vom avea si noi parte de astfel de paturi care sa ne invete somnul si obiceiurile din timpul zilei. Insa mai avem putin de asteptat.

s-ar putea sa-ti placa