Acasa Computere Digital Storm BOLT 3, supercalculatorul de gaming

Digital Storm BOLT 3, supercalculatorul de gaming

by Dragos Schiopu

d

Cu siguranta nu aveti indoieli in privinta sistemelor de gaming, in special a desktop-urilor, intrucat daca stam si facem o sinteza pe baza laptopurilor nu vom ajunge nicaieri. Sistemele de gaming de tip desktop au inceput sa devina din ce in ce mai cumparate, cu toate ca oamenii de stiinta au facut o sesizare in trecut cu privire la disparitia acestora si inlocuirea cu laptop-urile sau cu alte sisteme inteligente de mici dimensiuni si portabile. Iata ca segmentul sistemelor de gaming este inca la mare cautare iar tot mai multi pasionati investesc zeci de milioane pentru a obtine o performanta de neegalat, o rata mare de fps-uri cat si un mod de lucru mult mai usor, fara lag si intreruperi.

Digital Storm Bolt 3 reprezinta la momentul de fata cel mai interesant sistem de gaming, intrucat combina unele dintre cele mai importante si mai potente specificatii hardware din lume. Pe langa specificatii, super-computerul vine cu un design atractiv, un design care ii va bucura pe cei pasionati, intrucat componentele sunt la vedere, protejate doar de un panou din sticla.

Pretul de pornire pentru acest sistem va fi de 1547 de dolari, un pret extrem de bun daca stam sa il comparam cu alte sisteme de pe piata care au un pret asemanator si specificatii mult mai slabe. Calculatorul Digital Storm Bolt 3 beneficiaza de o configuratie suficient de mare incat sa ii multumeasca pe toti utilizatorii, mai exact: un procesor Intel Core i5 4590, 8GB de memorie RAM si ultima versiune de placa video NVIDIA GeForce GTX 960 cu 2GB GDDR5. Intregul sistem beneficiaza de stocare pe un SSD de 120GB si un Hard Disk de 1TB.

Daca intradevar va doriti si mai multa performanta, va trebui sa mai scoateti ceva bani din buzunar, intrucat varful de gama din familia Bolt 3 are un pret de 3569 de dolari si beneficiaza de un procesor Intel Core i7 4890K, 16GB RAM si placa video NVIDIA GTX Titan X cu 12GB GDDR5. Precum si celelalt sistem, acesta va beneficia de un SSD, insa de data aceasta de 250GB si un HDD de 1TB.

s-ar putea sa-ti placa