Acasa Telefoane Samsung Galaxy S6 cel mai rezistent la indoire

Samsung Galaxy S6 cel mai rezistent la indoire

by Dragos Schiopu

Samsung a venit cu un raspuns pentru testul de rezistenta a noului Samsung Galaxy S6 care a fost facut saptamana trecuta, cu un articol pe blog-ul sau. Conditiile in care a fost desfasurat testul sunt unele care apar foarte rar in utilizarea unui dispozitiv mobil. Samsung spune ca cifrele sale arata ca forta la care este supus un dispozitiv cand il aveti in buzunarul de la spate si va asezati pe el, este de aproximativ 66lbf.

Dupa efectuarea testului statisticile Samsung au aratat ca Samsung Galaxy S6 a fost supus unui test cu o forta de 80lbf, mai pe scurt 80lbf inseamna ca Samsung Galaxy S6 a fost supus unei forte de apasare de aproximativ 35 de kg.

In videoclipul de mai jos, Samsung supune un dispozitiv Samsung S6 la indoire cu o forta de 80lbf, dar compania nu merge mai departe cu testul pentru a nu distruge smartphone-ul.

https://www.youtube.com/watch?t=64&v=eKburDQAolA

In testul efectuat de catre cei de la Samsung, compania arata cat de greu este sa rupeti 4 creioane dintr-o odata iar testul efectuat de ei arata ca cele 4 creioane cat si dispozitivul Samsung Galaxy S6 au fost supuse la o forta de 80lbf (aproximativ 36 de kg).

Compania Samsung a fost nemultumita ca cei de la SquareTrade au testat dispozitivul Samsung Galaxy S6 Edge doar cu ecranul in sus. Compania a mai precizat si ca unele smartphone-uri au diferite durabilitati pe laturile din fata si spate.

In videoclipul de mai jos este testul efectuat de catre cei de la SquareTrade, in care ecranul  modelului Galaxy S6 a fost distrus.

s-ar putea sa-ti placa