Acasa Telefoane Detalii despre noul flagship Sony Xperia P2

Detalii despre noul flagship Sony Xperia P2

by Dragos Schiopu

Potrivit unor zvonuri foarte amanuntite despre noul flagship, se pare ca noul model este o alternativa al modelului de top Xperia Z4. Aceste zvonuri nu sunt confirmate oficial de catre Sony.

sony-xperia-p2-image-leak

Se pare ca cei de la Sony vor sa faca din seria P o serie de top. Cum primul model din seria P, lansat acum 3 ani, nu prea a fost un succes, pe al doilea dispozitiv din seria P cei de la Sony vor sa puna componente high-end si sa il faca unul de top.

Potrivit site-ului chinezesc pe care au fost date informatiile despre urmatorul flagship, acesta pare sa fie foarte asemanator pe partea de specificatii cu modelul Sony Xperia Z4. Inspirat din modelul Xperia Z4, Sony Xperia P2 are un display de 5.2 inch IPS, Full HD, o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli si cu tehnologia TRILUMINOS. Procesorul va fi unul Snapdragon 810 care va rula pe 1.9 GHz. Utilizatorii isi doresc un smartphone subtire dar noul model este putin cam gros, grosimea este acceptabila datorita bateriei de 4.240 MAh care pare sa fie promitatoare.

Si camerele foto sunt unele demne de un dispozitiv de top, camera principala este de 12.1 MP iar camera frontala este de 5.1 MP, perfecta pentru pasionatii de selfie. Momentan nu se stie grosimea exacta a dispozitivului, site-ul chinezesc a prezentat diferite grosimi de la 8,9 la 10.9 mm si ca ecranul va fi unul curbat.

Dispozitivul va avea o memorie Ram de 3 GB si memorie interna de 32 GB, momentan nu se cunosc detalii cu privire daca acesta va avea sau nu un slot pentru card microSD.

Momentan compania Sony nu a declarat nimic despre acest dispozitiv si pana la noi informatii de la companie aceste specificatii sunt considerate zvonuri. Pana la noi informatii de la Sony ne putem astepta la schimbari pe partea de specificatii, fie ele majore sau minore. Ce parere aveti despre aceste zvonuri?

s-ar putea sa-ti placa