Acasa Portabile Cat de rezistent este noul Apple Watch?

Cat de rezistent este noul Apple Watch?

by Dragos Schiopu

Apple-Watch-Sport-Blue-7-1280x855

Dupa aproape o luna de la lansare, iata ca sosesc si primele teste cu mult ravnitul ceas inteligent a celor de la Apple, mai exact Apple Watch. Smart Watch-ul Apple a deveni extrem de cautat inca din prima zi in care oficialii companiei l-au anuntat, ba mai mult, anumiti designeri au incercat sa reproduca o copie fidela a acestuia, la un pret mult mai rezonabil, pentru buzunarele tuturor cumparatorilor.

Iata ca de data aceasta vom afla in sfarsit daca noul produs Apple isi merita intradevar banii, sau ar mai trebui asteptat ca acesta sa primeasca o versiune ceva mai noua. Apple Watch-ul a fost supus unor teste extrem de dure, in special de anduranta. Cei de la Consumer Reports sunt printre cei mai cunoscuti atunci cand vine vorba de testarea unui produs de ultima ora, extrem de bine cautat si foarte performant, astfel incat au ales sa testeze si ceasul celor de la Apple. Consumer Reports sunt initiatorii scandalului cu privire la antennagate pentru iPhone 4 cat si bendgate-ul facut pe ultimul terminal mobil Apple.

Cu ocazia acestui test, vom intelege in sfarsit cat de rezistent este ecranul noului smartwatch cat si materialele din care a fost conceputa carcasa, cat de mult poate rezista asupra unei presiuni. Conform rezultatelor se pare ca ceasul s-a descurcat extrem de bine, insa editia de cristal a fost cea mai rezistenta, fiind conceputa din materiale mult mai scumpe si de o calitate mult mai ridicata.

Asa cum puteti observa si in clip-ul video de mai jos, ceasul celor de la Apple a fost supus la o sumedenie de teste, inclusiv zgaraierea ecranului sau scufunduarea acestuia intr-un vas cu apa. Cei de la Consumer Reports au incercat pe cat posibil sa simuleze realitatea in ceea ce privesc testele, mai exact sa testeze cat de rezistent ar fi ceasul in viata de zi cu zi pentru un utilizator obisnuit si nu numai.

s-ar putea sa-ti placa