Acasa Computere Descopera vulnerabilitati in Project Spartan iar cei de la Microsoft te vor recompensa

Descopera vulnerabilitati in Project Spartan iar cei de la Microsoft te vor recompensa

by Dragos Schiopu

Microsoft_Spartan_screenshot

Project Spartan reprezinta la momentul de fata viitorul dezvoltarii din punct de vedere al navigarii pe internet pentru cei de la Microsoft, reprezinta ceea ce alti producatori nu au fost in stare sa faca in tot acest timp. Project Spartan a fost anuntat acum mai bine de un an si iata ca se vad primele rezultate pe Windows 10. Cu toate ca sistemul de operare nu este lansat in varianta finala si nici browserul, se pare ca tot mai multi pasionati devin din ce in ce mai interesati de aceasta noua evolutie a celor de la Microsoft, mai exact trecerea de la Internet Explorer la un browser de foarte buna calitate care sa iti ofere o experienta unica, atat pe partea de navigare cat si design.

Conform informatiilor primite, se pare ca cei de la Microsoft planuiesc o noua strategie prin care utilizatorii vor putea contribui la dezvoltarea noului browser web. Cei implicati, sau cei ce vor sa se implice in aceast proiect vor fi premiati cu sume extrem de mari. O vulnerabilitate intr-un browser de foarte buna calitate nu este foarte greu de gasit, fapt pentru care cei de la Microsoft au ales aceasta varianta, de ai premia pe cei ce se implica in dezvoltarea acestui proiect.

Dupa cum bine stiti, Project Spartan poate fi accesat din Windows 10, fiind inca in perioada de preview si testare, iar atunci cand sistemul de operare se va lansa, totul va fi finalizat si gata de descarcare. Cei ce gasesc o vulnerabilitate ce ar putea afecta utilizatorii si ar putea cauza pierderea unor anumite informatii, vor fi rasplatiti cu sume de peste 15.000 de dolari.

Nu este pentru prima data cand o companie alege sa apeleze la public, mai exact la hackeri si oameni din domeniu, cei de la Facebook in special au deschis inca de la inceput aceasta oportunitate si iata ca acum se vad rezultate, fiind o platforma sigura si fara probleme.

dsa

s-ar putea sa-ti placa