Acasa Jocuri Mortal Kombat X a devenit extrem de cautat pe platformele mobile

Mortal Kombat X a devenit extrem de cautat pe platformele mobile

by Dragos Schiopu

maxresdefault

Seria Mortal Kombat a reusit sa devina in ultimii ani una dintre cele mai cautate, avand unele dintre cele mai interesante si mai atractive macanici de joc, cat si un storyline pe masura. Seria Mortal Kombat, a venit exact atunci jucatorii aveau nevoie de putina actiune. Imi amintesc si acum momentele in care Mortal Kombat, prima versiune, era printre cele mai jucate jocuri din lume, avand intotdeauna cate o surpriza pentru gameri.

Mortal Kombat X, inca de la lansare a devenit extrem de cautat, atat pe Steam cat si pe site-urile de cracking, cu toate ca dezvoltatorii promiteau ca aceasta versiune este mai greu de piratat. Noul joc pe langa faptul ca arata extrem de bine pe calculator, este disponibil si pe terminalele mobile, sub o alta forma si cu alte elemente ceva mai greu de accesat. Cei ce au lucrat in conceperea jocului pe Android si iOs au avut nevoie de ceva mai mult timp sa gaseasca o solutie prin care sa optimizeze jocul, atat din punct de vedere al graficii cat si a controalelor. Pe langa controalele clasice cu care v-ati obisnuit pana acum pe calculator, jocul beneficiaza pe platforma mobila de anumite comenzi mai rapide, astfel incat sa simplifice putin modul prin care jucatorul interactioneaza cu personajul si cu gameplay-ul.

Mortal Kombat X este gratuit, insa beneficiaza de anumite avantaje pe care jucatorii vor fi nevoiti sa le cumpere, sau sa primeasca anumite bonusuri pe parcursul trecerii de la un nivel la altul. Pentru ca jocul sa iti poata rula la o capacitate relativ buna, vei avea nevoie de cel putin 1GB de memorie RAM, 1,5GB spatiu de stocare pentru Android si 700MB spatiu de stocare pentru terminalele celor de la Apple.

Daca beneficiati deja de telefoane de ultima generatie, sau cel putin din ultimii 2, 3 ani, jocul o sa va ruleze fara nici-o problema, intrucat a fost optimizat suficient de bine.

s-ar putea sa-ti placa