Acasa Portabile Laptop Dell Inspiron N5110

Laptop Dell Inspiron N5110

by Dragos Schiopu

Laptopul Dell Inspiron N5110 este cea mai noua generatie care dispune de Intel Sandy Bridge Core iar alaturi de grafica oferita de nVidia GeForce GT rezulta un laptop cu performante ridicate care poate fi folosit de toate categoriile de utilizator, de la gamerii inraiti pana la oamenii de afaceri. Aceasta se datoreaza aspectului elegant de care are parte notekook-ul cat si a pretului rezonabil dupa parerea mea, daca luam in calcul nivelul de echipare a laptopului.

Acest model Dell Inspiron N5110 se gaseste la vanzare in mai multe configuratii iar aceste poate fi un avantaj deoare ce si pretul creste sau scade in functie de configuratia laptopului. Din aceasta cauza a avut un mare success la vanzari, pretul celui mai ieftin pornind de la 1999 lei si ajungand pana la 3119 lei la configuratia de top.

Calitatea constructiei este foarte buna, datorita plasticului dur din care este alcatuit si formelor pe care le cuprinde rezulta un laptopt bine inchegat si solid. Avand o greutate de 2,54 kg, mai mica decat a laptopului Dell Inspiron M5030 (care chiar daca este mai micut, este mai greu) si dimensiuni de 376 x 260 x 29,7 mm nu sare din tiparul laptopurilor de categorie medie avand in vedere ca are parte si de o tastatura numerica.

Pentru majoritatea utilizatorilor care doresc sa modifice configuratia laptopului dupa bunul plac si dupa bugetul pe care il dispune, acest laptop a fost creat in asa fel ca sa se faca aceasta operatiune cat mai sigur si usor. Singura modificare mai dificila care necesita demontarea complete a sasiului ar fi la inlocuirea hard disk-ului.

In materie de porturi, Dell Inspiron N5110 dispune de:
-2 porturi USB 2.0 unul fiind eSATA iar celalalt USB Combo port;
– 2 porturi USB 3.0 Super Speed;
– HDMI , VGA-out si mufele jack audio;
– Cititor de card SDHC;
– Unitate CD/DVD RW.

Caracteristici:
Ca dotari multimedia pot spune ca sta destul de bine iar asta se datoreaza camerei WEB de 1,0 Megapixeli fiind bine dotata fata de restul laptopurilor din categoria lui care au parte de camera WEB de maxim 0,3 Megapixeli. Este dotat cu 2 difuzoare care pot scoate o putere maxima de 4 W si o calitate a sunetului ireprosabila datorita si tehnologiei SRS Premium Sound.

Display de diagonala 15,6 inch cu o rezolutie de maxim 1366 x 768 cu tehnologie LED LCD care are parte de o caitate ridicata a imaginii redate pe ecran si o claritate ireposabila. Laptopul vine echipat cu o placa video NVIDIA model GT 525M GeForce cu o memorie maxima de 1024 iar ca sa faca fata cerintelor gamerilor memoria RAM de tip DDR3 vine echipata cu o capacitate de 4GB care poate fi crescuta pana la 8GB.

Buna functionare a laptopului Dell Inspiron N5110 se datoreaza in mare parte si procesorului Intel Core i5 de 2400 MHz, iar capacitatea maxima a spatiului de stocare este de 320 GB, dupa preferintele fiecaruia poate fi crescuta in functie de buget sau necesitati, pretul lui de pe piata se invarte undeva in jurul sumei de 2000 RON.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.