Acasa Diverse Google Chrome Beta pentru Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Google Chrome Beta pentru Android 4.0 Ice Cream Sandwich

by Dragos Schiopu

Google lanseaza o versiune mobile beta a browserului Chrome pentru Android, atat pentru telefoanele mobile cat si pentru tabletele cu sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.
Din pacate update-ul sistemului de operare la versiunea 4.0 este disponibil unui numar limitat de smartphone-uri si tablete, restul va trebui sa mai astepta pana sa se poata folosi de browserul Chrome.
Daca aveti un smartphone ce ruleaza pe sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwish puteti descarca Crome pentru acesta de aici.

Ce aduce nou Google Chrome pe Android ICS:
– In momentul initierii unei cautari, principalele rezultate se incarca in fundal pe masura ce tastati, in acest fel rezultatele sunt afisate mult mai rapid. Atat cautarea cat si navigarea se pot face rapid si din bara de adrese, la fel ca la versiunea desktop.

– Filele au fost regandite, iar acestea se adapteaza natural atat unui telefon cu ecran mic, cat si unei tablete cu ecran mai mare. Puteti sa faceti trecerea intre un numar nelimitat de pagini, cu o miscare foarte simpla, ca si cum ati avea un pachet de carti de jos in mana.

– Chrome pentru Android rezolva si una dintre cele mai mari neplaceri la navigarea mobila: selectarea link-ului corect dintre mai multe link-uri pe un dispozitiv cu ecran mic. Nu veti mai fi nevoiti sa urmariti si sa selectati link-uri pe o pagina web, deoarece Link Preview face zoom automat pe link-uri si faciliteaza alegerea unui anumit link.

– Chrome pentru Android Beta include modul de navigare incognito si setari avansate de confidentialitate.

Ce parere ai despre Chrome pentru Android, il vei folosi?

s-ar putea sa-ti placa