Acasa Tehnologie De ce avem nevoie de tehnologie?

De ce avem nevoie de tehnologie?

by Dragos Schiopu
dependenti de tehnologie

Putine sunt persoanele care recunosc lucrurile bune pe care le au de pe urma tehnologiei. Eu una nu pot spune ca sunt impotriva acesteia, dar nici nu ma dau in vant dupa ultimele aparitii in tehnologie, cu atat mai putin sa achizitionez ceva.

Asta poate si din cauza faptului ca niciodata nu am fost atrasa in mod expres de acest sector. E adevarat ca m-am interesat in anumite momente de cateva segmente a tehnologiei, dar nu pentru ca simteam extazul, ci pentru ca pe alocuri m-am lovit de utimele noutati in tehnologie. Apoi am inteles ce inseamna sa depinzi de tehnologie si am inceput sa aprofundez putin cate putin in fiecare zi.

Nu stiu eu chiar tot, dar stiu cate ceva despre ce m-a interesat mai cu seama despre electrocasnice si tot felul de produse care ne pot ajuta in viata de zi cu zi. Am vrut sa scriu articolul asta cu ceva timp in urma cand am vizualizat o anumita reclama.

Cum de altfel nu imi plac reclamele din tara noastra sunt obisnuita sa caut mai mult in afara ei si sa observ capacitatea altora de a atrage clienti prin reclame bine puse la punct. Si totusi pentru prima data am indragit o reclama din Romania (de fapt a fost preluata).

Si tot ea m-a facut sa ma gandesc cat de importanta este tehnologia in viata noastra, dar mai cu seama in viata celor ce le lipsesc ceva (si nu am sa folosesc termenul de „handicap” pentru ca suna prea dur si urat in mintea mea). Si cred ca v-ati dat seama despre ce reclama vorbesc, iar daca nu o gasiti mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=tXhsOKx5yu4

Daca am fi putin mai atenti la ceea ce se intampla in jurul noastru, poate ca am fi mult mai capabil in a ajuta astfel de oamani. Si totusi tehnologia o face mult mai bine decat noi ceilalti. Ce s-ar intampla cu astfel de persoane, dar si cu noi restul daca nu ne-am bucura de tehnologie? Raspunsul este unul simplu am fi ramas niste primitivi si n-am fi fost capabili sa ne bucuram de tot ce ne aduce tehnologia…

s-ar putea sa-ti placa