Acasa Tehnologie De aseara de la lansarea iPhone 5 la Cosmote

De aseara de la lansarea iPhone 5 la Cosmote

by Dragos Schiopu

 Am avut ocazia prin intermediul unui amic sa particip la lansarea iPhone 5 de la Cosmote. Asadar incepand cu ora 21:00 eram cu toti in interiorul unui magazin relativ mic. Nu aveai loc sa te misti, te calcai pe picioare cu ceilalti invitati sau potentiali clienti. Aerul conditionat nu a facut fata si eram toti transpirati. Cu toate acestea atmosfera era placuta.

In jurul orei 21:15 a inceput prezentarea. Artistul Smiley, in calitate de prezentator, a preluat microfonul si „show-ul” a luat start. Toata lumea s-a napustit asupra lui Smiley, a fost o adevarata frenezie in acel moment. Dupa prezentarea scurta pe care Smiley a tinut-o, cauzata de o defectiune tehnica a microfonului, Smiley a inceput sa faca poze cu toata lumea din magazin. Acele poze au fost printate pe magneti de frigider si au fost daruite invitatilor. Chelnerii au servit diverse aperitive si prajituri. A existat si un minibar intr-un colt al magazinului unde se serveau sucuri si bauturi fara alcool.

In jurul orei 22:45, Aristarchos Karousos (Retail Director Cosmote) a tinut un discurs despre acest eveniment din perspectiva companiei Cosmote. Casele de vanzari din magazin au fost asaltate de clienti care asteptau ora 00:00 pentru a cumpara telefonul mult dorit, cred ca s-au vandut foarte multe dispozitive iPhone 5 in acea seara.

Din pacate pt testare a fost disponibil un singur iPhone 5 si am asteptat ceva pana mi-a venit randul sa-l verific. Primul lucru pe care l-am observat cand l-am tinut in mana a fost greutatea redusa, e mult mai usor decat iPhone 4s, apoi ecranul superb de 4″. Designul telefonului e impecabil, e momentan cel mai subtire smartphone de pe piata. iPhone 5 versiunea pe negru mat pare un gadget parca din filmele cu James Bond. Sub carcasa atragatoare a telefonului, exista un procesor nou A6, care raspunde cu usurinta oricarei sarcini. Regret ca nu am apucat sa testez camera foto si noile castile (earpods) ale dispozitivului.

De asemenea va invit sa vedeti cateva poze de la eveniment:

s-ar putea sa-ti placa