Acasa Diverse Top Level Hosting – profesionalisti pentru profesionalisti

Top Level Hosting – profesionalisti pentru profesionalisti

by Dragos Schiopu

Cand vine vorba de hosting, e foarte greu sa te hotarasti asupra unui furnizor de servicii pentru ca pretul nu se mai regaseste printre elementele care fac diferenta, mai nou se cauta fiabilitate, stabilitate, suport si calitatea serviciilor. Top Level Hosting le ofera pe toate cele prezentate anterior, caracteristici care o plaseaza in topul firmelor de hosting cautate.

Principalul avantaj de care beneficiezi in momentul in care alegi Top Level Hosting este acela ca nu vei avea niciodata probleme cu timpii de incarcare a site-ului, latimea de banda fiind de minim 250 mbps dar se poate opta si pentru Server SSD. In plus, pe langa faptul ca raspunsurile la sesizari vin foarte repede, problemele isi gasesc rezolvarea in cel mai scurt timp. Asta denota profesionalism, garantata si prin suportul tehnic exceptional oricand ai nevoie (24/7). Mai mult, sistemul de backup (R1SOFT) pastreaza informatiile pentru ultimele 10 zile offsite.

Daca aveti nevoie si de un domeniu, nu doar gazduire web, aveti un motiv in plus sa alegeti Top Level Hosting pentru ca ei sunt si parteneri RoTLD pentru inregistrarea domeniilor (32 EUR fara TVA pentru pachetul domeniu + gazduire sau 38 EUR fara TVA daca se achizitioneaza doar domeniul).

Echipamentele cu care lucreaza sunt profesionale: rack-uri HP, servere dedicate HP, switch-uri CISCO, diskuri SSD (mult mai performante in comparatie cu diskurile S-ATA/SAS).

Daca nu v-au convins argumentele de mai sus, poate o fac cele mai importante site-urile gazduite la ei:
1. turistinfo.ro (cel mai mare portal de turism din Romania ~ 60.000 de unici zilnic)
2. medicover.ro (Medicover Hospital)
5. oscars.ro
6. crocodilo.ro
7. medicaltours.ro

s-ar putea sa-ti placa