Acasa Tehnologie DAP-3310, noul produs lansat de D-Link

DAP-3310, noul produs lansat de D-Link

by Dragos Schiopu

DAPD-Link lanseaza un nou produs pentru retelele de exterior cu un Acces Point Wireless N PoE cu sistem intermediar PoE.

DAP-3310, noul Acces Point de exterior transmite utilizand o banda de 2,4 GHz si asigura acoperire, chiar si in cele mai inaccesibile locatii, iar flexibilitatea produsului este oferita de cele 7 moduri de operare. Poate sustine pana la 8 SSID-URI, reducand costurile. Extensia VLAN sporeste performanta si securitatea retelei.

Acces Point-ul poate de asemenea alimenta cu electricitate o camera de supraveghere D-Link, conectata la dispozitiv. Protectia este una sporita, dispozitivul fiind prevazut cu functii de management pentru a preveni accesul neautorizat, de asemenea riscul furtului de date  fiind mult mai mic.

D-Link este o firma care a fost infiintata in Taipei, Taiwan, in anul 1986 si care pana in prezent produce si comercializeaza diferite solutii retelistice pentru retele switch, wireless  si multe altele. D-Link investeste destul de des in produse si in servicii cloud. Acestia au birouri de vanzari in mai mult de 70 de tari. Compania obtine si o multime de bani, in 2011 spre exemplu generand o cifra de afaceri de peste 1 miliard de dolari.

Caracteristicile noului produs:

Compatibil cu IEEE 802.11b/g/n
Două porturi Ethernet (unul dintre ele suportă PoE) şi un conector pentru împământare
Antenă de 2.4 GHz cu rate de transfer de până la 300 Mbps şi antenă sectorială cu 10 dBi
7 moduri de operare: Access point (AP), Wireless Distribution System (WDS), WDS cu AP, wireless client, repeater, WISP repeater, WISP client router
Management: interfaţa web browser, HTTP, Secure HTTP (HTTPS), SNMP v1, v2c şi v3 pentru configurarea şi managementul punctelor de acces
Particularităţi de securitate: WPA/WPA2 (personal şi companie), suport TKIP şi AES, criptare 64/128-bit WEP, 802.1x
Carcasă impermeabilă în conformitate cu IPX6
Injectorul PoE brevetat (inclus) furnizează energie electrică către punctul de acces.

DAP-3310 este disponibil si in tara noastra, iar pretul acestui produs este de 100 euro.

s-ar putea sa-ti placa