Acasa Jocuri Plants vs. Zombies Garden Warfare, noul joc din serie

Plants vs. Zombies Garden Warfare, noul joc din serie

by Dragos Schiopu

GardeWarfarePlants vs. Zombies vine cu un shooter 3D, ce aduce o experienta haioasa de gaming, in care jucatorii vor putea juca cu oricare dintre personajele lor preferate aceste fiind inzestrate cu tot felul de abilitati, dand un farmec special acestui joc.

Plants vs. Zombies Garden Warfare promite o grafica excelenta, sesizata chiar si in varianta demo si trei lumi tridimensionale cu medii de joc unice. Asadar daca faimoasa franciza pentru mobile s-a bucurat de un succes enorm pe piata internationala Ea si PopCap vin cu acest joc care va fi lansat pentru inceput pe Xbox One si Xbox 360, urmand ca sa fie lansat si pe PC.

In acest joc multiplayer poti intra in echipa plantelor care isi apara gradina dar si in cea a zombilor, avand la dispozitie mai multe moduri de joc precum, Garden & Graveyards, Garden Ops si peste 10 harti. In Garden & Graveyards plantele trebuie sa isi protejeze bazele de zombii care incearca sa le transforme in morminte infricosatoare.

In legatura cu gameplay-ul in multiplayer se pare ca la inceput va trebui sa ne alegem cu ce vrem sa jucam, plante sau zombii, avand multe optiuni din care putem alege pentru fiecare caracter in parte, precum si multe accesorii disponibile, de exemplu tatuaje, palarii si multe altele care vor fi disponibile in Plants vs. Zombies Garden Warfare versiunea full. Echipa castigatoare este cea care ajunge la 50 kill-uri.

Un lucru interesant este reprezentat de faptul ca fiecare caracter primeste experienta de-a lungul jocului prin completarea anumitor provocari. Plants vs. Zombies Garden Warfare reprezinta un joc amuzant potrivit tuturor.

Chiar daca pana astazi nu se stiau multe detalii despre lansarea acestui joc, oficialii au anuntat ca Plants vs. Zombies Garden Warfare va fi lansat pe Xbox One si Xbox 360 in data de 18 februarie in America de Nord, iar in Europa in 20 februarie.

Cei interesati de acest joc pot sa depuna comenzile, varianta pentru Xbox One  costand 40 dolari, iar cea pentru Xbox 360, 30.

Mai jos puteti urmarii cateva franturi din gameplayul in versiunea demo a acestui viitor joc:

s-ar putea sa-ti placa