Acasa Tehnologie Curatarea perfecta a geamurilor tale. Afla cum?

Curatarea perfecta a geamurilor tale. Afla cum?

by Dragos Schiopu

Poate ca este prea devreme sa vorbim despre curatenie, si in special cea a geamurilor, dar vreau sa va arat un mic truc si totodata sa va prezint un obiect ce poate face minuni. De fapt este vorba despre un dispozitiv, pe baza de magnet, ce te ajuta sa cureti ferestrele atat pe interior, cat si exterior.

Si daca va ganditi ca acest lucru nu este posibil am sa va spun doar ca va inselati si ca ar trebui sa stiti ca tehnologia ne poate oferi mai mult decat avem nevoie, putem percepe si putem intelege. Nu sunt genul de persoana care sa spuna vai ce am gasit eu.

Nu, am sa aduc aici, doar acele produse, idei si dispozitive care intr-adevar ne ajuta sa evoluam si sa ne descurcam in cele mai incurcate situatii. Sper ca acest dispozitiv sa va fie de folos, chiar daca momentan nu am gasit ceva asemanator pe piata de la noi, cei care sunt familiarizati cu acele comenzi de peste ocean si-l pot achizitiona cu usurinta.

Dar mai intai de toate trebuie sa vedeti despre ce este vorba, ce poate face dispozitivul respectiv si mai mult decat atat cum ii poti prelungi durata de garantie. Iar mai jos aveti cateva secvente referitoare la acest dispozitiv.

Recunosc daca as avea acest dispozitiv toata munca mea ar deveni mult mai usoara in ceea ce priveste spalarea si intretinerea ferstrelor curate. Pe de alta parte as face aceasta munca doar de placere si as trata aceasta treaba ca pe o simpla munca.

Nu stiu ce parere aveti voi despre acest micut dispozitiv fantastic, dar pe mine m-a cucerit si astept nerabdatoare sa apara si pe piata la noi ceva asemanator. Sper sa nu mai treaca foarte mult timp pana voi reusi sa-mi dotez si eu spatiul de lucru cu acest mic echipament de curatare a ferestrelor.

s-ar putea sa-ti placa

3 comentarii

OANCEA SIMONA 09-03-2017 - 12:56

Buna ziua as dori sa achizitionez acest dispozitiv de curatare GLIDER MAGNETIC WINDOW CLEANER

Doru 20-02-2018 - 17:14

Buna ziua. Doresc informatii cum pot cumpara produsul cu magnat de spalat geamuri. Va multumesc

Angelica Dincă 11-03-2018 - 16:54

Bună ziua. M-ar interesa de unde se poate achiziționa acest dispozitiv.
Vă mulțumesc.

Comentariile sunt inchise.