Acasa Telefoane Ce nota a dat iFixit pentru HTC One M8

Ce nota a dat iFixit pentru HTC One M8

by Dragos Schiopu

iFixit ne pune la dispozitie un scurt video in care prezinta cat de greu se poate repara un smartphone. Asta poate nu este important pentru noi, dar daca vom avea probleme cu telefonul nostru s-ar putea ca reparatia sa coste destul de mult in cazul unui telefon ce se repara destul de greu si asta pentru ca intregul proces ar dura foarte mult. Noul HTC One M8 este un telefon foarte greu de reparat, iar explicatia este foarte simpla.

HTC One M8 a impresionat prin design si calitatile sale audio. Dar ce se intampla daca avem o problema cu el? iFixit a acordat nota doi pentru acest terminal, o nota foarte mica. Singurul terminal cu o nota mai mica este chiar fratele mai mic ce are nota 1. Repararea acestui telefon presupune ceva experienta si multi nervi. Daca veti avea probleme cu bateria pentru noul terminal, ar fi bine sa stiti ca ea se inlocuieste extrem de greu. Bateria se afla sub placa de baza, deci inlocuirea ei presupune mai intai inlaturarea placii de baza. De parca asta nu ar fi suficient, bateria terminalului este lipita de ecranul LCD. Asta mai presupune un alt aspect destul de neplacut. Pentru a ajunge la ecran trebuie sa se dezmembreze intreg telefonul. Ceea ce pot sa va spun este sa aveti o grija mult mai mare la ecran, inlocuirea lui fiind foarte dificila.

Singurul motiv pentru care HTC One M8 a primit nota 2 (fata de nota 1 cat a primit HTC One) este ca noua carcasa se deschide mai repede decat pe modelul precedent, avand un sistem mai simplu. Cel mai bine ar fi sa urmariti si voi videoclipul celor de la iFixit pentru a va convinge de cele spuse de mine:

s-ar putea sa-ti placa