Acasa Tehnologie Tradesilvania, exchange-ul de unde poti cumpara Bitcoin, Ethereum si alte 16 criptomonede

Tradesilvania, exchange-ul de unde poti cumpara Bitcoin, Ethereum si alte 16 criptomonede

by Dragos Schiopu

Internetul și trecerea la valutele digitale a reprezentat un pas important pentru dezvoltarea omului motiv pentru care tot mai mulți s-au apucat de tranzacțiile cu cripto-valute. O bună platformă pe care se pot face tranzacții și care asigură fiecare membru că banii ii sunt în siguranță este Tradesilvania.

Tradesilvania este un site specializat pe domeniul exchange, respectiv în tranzacționarea monedelor virtuale ce își are sediul în România, Cluj-Napoca. Metodele de tranzacționare sunt bazate pe tehnologia blockchain și cripto-monede și le oferă tuturor utilizatorilor un mediu cât mai elaborat și ușor de folosit. Printre cele mai cunoscute funcționalități oferite de către Tradesilvania sunt: portofel digital (stocarea monedelor), market (cumpărarea criptomonedelor), Trade (tranzacționarea), alerte de preț(valoarea criptomonedelor) și multiplele metode de plată.

Portofel Digital

Prin intermediul portofelului Digital oferit de către Tradesilvania îți poți ține cripto-monedele în siguranță oferind cel mai bun sistem de protecție disponibil pe piață. Portofelul Cold Wallet îți oferă posibilitatea conectării doar pe bază de autentifica-tor în doi pași ceea ce înseamnă că doar beneficiarul are acces la el. De asemenea pentru și mai multă siguranță Tradesilvania se implică direct oferind și alte sisteme anti-fraudă prin care utilizatorul să își poată ține banii în siguranță.

Market

Prin intermediul acestui beneficiu utilizatorii își pot achiziționa cu cardul fără comision cripto-monede. La doar câteva click-uri distanță se poate face schimbul din moneda reală în cea virtuală. Primul pas este ca utilizatorul să își încarce portofelul digital cu bani ca mai apoi să poată să vândă instant sau să cumpere cripto-monede.

Trade

Tranzacționarea reprezintă ordinul principal de cumpărare sau de vânzare în funcție de cripto-moneda în care dorești să investești. Există o serie de factori ce influențează tranzacționarea cu cripto-monede, inclusiv se poate specifica prețul limită la care să se execute vânzarea sau prețul limită  pe care să îl plătești.

Alerte de preț

Site-ul te poate anunța la timp atunci când o cripto-monedă atinge un anumit segment de preț pe piața cryptocurrency. Acest lucru te ajută mai ales atunci când ești interesat să faci tranzacții pentru a fi la curent când o monedă digitală atinge valoarea dorită de tine prin intermediul unei notificări prin e-mail.

Multiple metode de plată

Pentru achiziționarea criptomonedelor site-ul pune la dispoziție o serie de metode de plată printre care: PayPal, Card Bancar – Visa sau MasterCard și de asemenea Transfer Bancar. Fiecare utilizator este liber să își aleagă metoda preferată de plată astfel încât să intre cât mai repede pe piața de cripto-monede. Tranzacțiile se desfășoară instant iar suma trebuie să fie cuprinsă însă 50 și 1500 de lei în cazul în care plata s-a efectuat prin PayPal sau Visa, MasterCard. De asemenea pentru plățile prin PayPal contul trebuie să fie validat iar suma suportată este de maxim 300 de lei pe tranzacție.

Simplu de utilizat, în limba română și mai mult decât atât o platformă sigură cu o grămadă de beneficii. Tradesilvania își respectă clienții și le oferă de fiecare dată siguranța și facilitățile de care au nevoie pentru a tranzacționa sau pentru a efectua plăți cu portofelul digital. 

s-ar putea sa-ti placa