Acasa Tehnologie Cum sa dai Dislike pe Facebook

Cum sa dai Dislike pe Facebook

by Dragos Schiopu

Dupa ce multi utilizatori Facebook si-au exprimat dorinta de a exista un buton de Dislike pentru a-si putea arata nemultumirea sau dezgustul in legatura cu un status, poza sau orice altceva, fapt absolut normal de altfel, Facebook a gasit o solutie.Facebook_Messenger_Dislike_610x436

La inceputul aceste saptamani, Facebook a cedat in sfarsit si a decis sa le ofere utilizatorilor o metoda prin care acestia sa-si arate nemultumirea.  Dar, in loc sa creeze un buton precum este Like, Facebook a lansat un set de stickere pe care le poti folosi atunci cand vorbesti pe chat. Printre acestea se numara si o mana care are degetul mare orientat in jos, fapt ce arata neplacerea.

Poti descarca noul pachet de stickere gratuit, folosind aplicatia Facebook Messenger fie folosind un smartphone de tip iOS sau Android. In schimb, pe langa sticker-ul ,,Dislike”, noul pachet include o multime de alte stickere amuzante si interesante.

Facebook_Messenger_Dislike_Stickers_270x473

Parerea mea este ca acest gen de stickere sunt un mod foarte bun de a anima conversatia. Totul parca e mai vesel atunci cand folosesti asa-numitele ,,emoticoane”. Folosind inainte si Yahoo Messenger, pot spune ca stickere-le oferite de Facebook sunt mai inovative, unele fiind chiar iesite din comun. Oricum, cert este faptul ca o conversatie fara stickere si/sau emoticoane pare prea formala.

Ramane de vazut daca Facebook va fi de acord, pe viitor, sa creeze un buton Dislike. Din punctul meu de vedere acestia evita lansarea unui astfel de buton prin simplu fapt ca s-ar crea o isterie totala si probabil butonul ar fi folosit mai mult pentru a hrani orgolii si invidii. Cred ca cei de la Facebook sunt constienti de faptul ca deja acest site de socializare a creat multe dispune, a declansat multe scandaluri, iar un buton Dislike ar fi cireasa de pe tort. Dar cine stie cu ce ne vor surprinde cei de la Facebook in anul 2014?!

s-ar putea sa-ti placa