Acasa Tehnologie Ce au iubit Seth Green, Simon Pegg si alte personalitati in 2013?

Ce au iubit Seth Green, Simon Pegg si alte personalitati in 2013?

by Dragos Schiopu

Anul 2013 e pe sfarsite. Din punctul meu de vedere a fost un an care a adus multe noutati in materie de tehnologie. Fiecare companie a incercat sa-si depaseasca limitele si, sa ca sa dam Cezarului ce-i a-l Cezarului, au reusit. Parerile noastre le stiti, ramane sa descoperiti mai jos ceea ce cred persoanele publice din tara tuturor posibilitatilor – America – despre gadgeturile anului 2013.

Technology-Predictions-For-2013Seth Green – actor, regizor

„Sunt destul de incantat in legatura cu tot ceea ce a oferit SpaceX anul acesta.Vreau sa merg cu capsula dragon, sunt nerabdator. Trebuie sa-mi gasesc timpul necesar.”

Adrianne Curry, model and TV personality

„Noul Samsung Galaxy S4 m-a fascinat total. Dispune de un ecran mare, clar precum cristalul si de o camera fenomenala, e aproape ca un mini laptop. Am fost nevoita totusi sa fac cateva modificari, dar pot spune ca sunt indragostita de acest telefon”.

samsung-galaxy-s4-googleSimon Pegg, actor („Star Trek Into Darkness”, „Shaun of the Dead”)

„Gadgetul pe care l-am iubit anul acesta este de la Under Armour. Este un mic dispozitiv de fitness care este atasat de o curea la piept. El comunica cu o aplicatie care masoara bataile inimii pe minut, intensitatea antrenamentului, arderea caloriilor si, extrapoland, iti ofera o imagine de ansamblu asupra antrenantului pe care l-ai facut, sugerandu-ti noi obiective pentru cel urmator.”

play_e_armour39_576Bobak Ferdowsi, Mars Rover engineer

„Folosesc de cateva saptamani Fibit Force. Ca inginer, iubesc toate datele pe care le acumuleaza in timpul exercitiului meu. De asemenea, imi aduce aminte cand sa ma ridic de la calculator si ca este timpul pentru somn. Este un ceas extraordinar”.

Magda Apanowicz, actor („Caprica,” „Devil’s Diary,” „The Butterfly Effect”)

„Trebuie sa marturisesc ca noua setare slow-motion de care dispune 5S-ul meu a schimbat felul in care retin amintirile. Este amuzant si creativ felul in care capturez momentele importante din viata mea.”

s-ar putea sa-ti placa