Acasa Portabile Cum sa ai mereu baterie la telefon cu ajutorul unui pix

Cum sa ai mereu baterie la telefon cu ajutorul unui pix

by Dragos Schiopu

Power-PenEste deja clar faptul ca suntem intr-o perioada in care smartphone-urile reprezinta o tehnologie fara de care generatia de astazi nu ar putea trai. Putem spune astfel faptul ca aparitia telefoanelor inteligente este una din cele mai bune aparitii ale tehnologiei.

Telefoanele au evoluat foarte mult, ajungadu-se de la banalul Nokia cu lanterna la telefoane cu ecrane foarte mari, cu procesoare puternice precum si cu memorii foarte bogate. Totusi aceste imbunatatiri au dus si la un consum mai mare al bateriei astfel incat nu putem compara autonomia unui Nokia cu lanterna cu cea a unui smartphone de ultima generatie, un Samsung Galaxy S5 de exemplu. In ultimul timp apar insa tot felul de solutii si pentru a face in asa fel incat sa ai mereu baterie la telefon.

Dupa cum ai vazut si in titlul articolului, vom vorbi despre cum sa ai mereu baterie la telefon cu ajutorul unui pix. Acum nu trebuie sa te gandesti la banalul pix de 50 de bani pe care il gasesti in orice librarie deoarece vorbim despre un pix mai special ce se numeste Power Pen.

Ceea ce face din Power Pen un pix special este faptul ca, pe langa temele pentru scoala mai poate fi folosit si pentru a-ti incarca o multime de dispozitive. Acest lucru este posibil datorita bateriei de 700 mAH cu care Power Pen este dotat, porturilor microUSB precum si datorita mufei Lightning Connector care poate fi folosita pentru a incarca produsele marca Apple. De asemenea Power Pen este asemanator cafelei 3 in 1 deoarece pe langa rolul de pix obisnuit si cel de incarcator mai poate fi folosit si pe post de  stylus pentru dispozitivele cu touch screen. Avem astfel un pix care in prima faza pare unul complet obisnuit insa care se dovedeste a fi mult mai util oferind o multime de beneficii.

Trebuie sa spunem si faptul ca, din cauza faptului ca bateria are o capacitate destul de mica pixul Power Pen nu poate incarca complet bateria unui telefon sau a oricarui alt dispozitiv insa cu siguranta acesta iti mai poate oferi o treime din baterie, ceea ce uneori este destul de important.

Aceasta metoda de a avea mereu baterie la telefon poate fi folosita insa abia de anul viitor deoarece abia la sfarsitul acestei luni va fi disponibil in magazinele din Marea Britanie. Trebuie insa sa apreciem faptul ca pentru toate functiile de care dispune acesta are un pret destul de mic, costand doar 40 de dolari.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Mihai Pintilie 30-12-2014 - 22:32

Interesant conceptul. Si cred ca utilizatorii s-ar atasa de un astfel de produs. Merita incercat, cel putin.

Comentariile sunt inchise.