Acasa Tehnologie 3 aplicatii utile pentru comandat mancare online

3 aplicatii utile pentru comandat mancare online

by Dragos Schiopu

De ceva timp domeniul vanzarilor este intr-o continua schimbare, majoritatea oamenilor preferand acum sa cumpere de pe internet decat sa mearga in magazinele obisnuite. Majoritatea gadgeturilor si dispozitivelor sunt cumparate acum din magazinele online ceea ce incurajeaza deschiderea si altor magazine care vand tot felul de produse incepand de la carti si terminand cu sticlele de bautura, ceasurile sau chiar cadouri deja impachetate.

De asemenea mediul online devine tot mai accesat de pe telefoanele mobile astfel incat magazinele se orienteaza si catre aceasta metoda de vanzari. Daca pana acuma ceva timp trebuia sa iesim seara la cel mai apropiat Fast Food sau la cel mai apropiat restaurant, acum putem comanda foarte usor mancare doar folosind telefonul mobil, iar aici nu ma refer la metoda deja cunoscuta de a suna la restaurantul respectiv ci la folosirea unor aplicatii special concepute pentru a comanda mancare folosind smartphone-ul.

Astfel in acest articol iti vom sugera 3 aplicatii utile pe care le poti folosi pentru a comanda mancare.

1.FoodPanda

Food-Panda1Prima aplicatie pe care o recomandam atunci cand vrei sa comanzi mancare folosind telefonul mobil este a celor de la FoodPanda.

FoodPanda este un serviciu de comandat mancare deja cunoscut in mediul online, motiv pentru care se afla pe prima pozitie si in topul nostru. Ceea ce recomanda FoodPanda pentru comenzile de mancare online este chiar faptul ca a castigat increderea oamenilor din mediul online iar increderea este un aspect foarte important in domeniul vanzarilor.

Folosind aplicatia FoodPanda vei putea comanda o gama larga de meniuri incepand cu o simpla Pizza si terminand cu mancaruri sofisticate precum bucate de origine chinezeasca sau chiar mediteraneana. Practic aceasta aplicatie contine cel putin un produs care este pe gustul tau, ceea ce reprezinta un avantaj clar care recomanda aplicatia FoodPanda.

De asemenea un alt avantaj al aplicatiei FoodPanda este acela ca livrarea se face intr-un timp foarte scurt astfel incat nu iti va fi foame foarte mult timp.

Aceasta aplicatie poate fi folosita pentru a comanda mancare in orase precum Bucuresti, Arad, Brasov, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu si Timisoara insa cu siguranta in urmatorul an isi va extinde granitele.

2.Oliviera

icon-olivieraO alta aplicatie ce poate fi folosita pentru a comanda mancare este Oliviera. Acestia asigura livrarea in cel mult doua ore iar costurile de livrare sunt inexistente incepand de la pretul de 50 de lei iar daca pretul comenzii este de sub 50 de lei atunci vei plati 10 lei pentru transport.

De asemenea printre produsele pe care le poti comanda folosind aceasta aplicatie gasesti diferite meniuri atat de specific romanesc cat si italienesc, chinezesc, dar si mancare dupa retetele din Mexic, India si Japonia.

3.Subway

subway-romania-aplicatie-catering-smartphone-appstore-google-play-1Ultima aplicatie pe care o recomandam si care poate fi folosita pentru a comanda mancare online este Subway. Acesta ofera posibilitatea de a ridica singuri mancarea comandata sau de a fi transportata prin intermediul curierului. Ambele optiuni sunt valabile insa doar pentru 4 orase din Romania: Bucuresti, Cluj, Constanta si Timisoara.

La randul sau, aplicatia celor de la Subway dispune de mai multe meniuri de unde clientii isi pot alege mancarea preferata.

Asadar, daca iti este foame si nu prea ai chef sa iesi din casa pentru a-ti cumpara ceva de mancare atunci poti deschide telefonul sa descarci una din aceste 3 aplicatii cu ajutorul careia sa iti comanzi orice iti pofteste inima.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Adina 28-09-2017 - 19:47

Pentru orasul Brasov recomand boogit, au ceva mai multe restaurante fata de aplicatiile mentionate mai sus.

https://www.boogit.ro/search/places?city=Bra%C8%99ov&tags=DELIVERY

Comentariile sunt inchise.