Acasa Tehnologie Cum poti scapa de praf si mizerie in cel mai simplu mod?

Cum poti scapa de praf si mizerie in cel mai simplu mod?

by Dragos Schiopu

De ceva timp am incercat sa gasesc solutia perfecta pentru a curata fiecare coltisor din casa mea, dar si din imprejurul acesteia. Din acest motiv am cautat diverse produse care sa ma ajute sa fac acest lucru. In plus de asta eu una mai am o problema de rezolvat mai delicata si mai speciala. Si cand vorbesc despre aceasta problema ma refer de fapt la praful care se depune pe frunzele florilor mele. Am incercat de cateva ori sa le sterg cu o carpa uscata sau cu una umeda, dar de fiecare data praful era intact dupa cateva secunde.

Ba mai mult in cazul carpei ude praful mai rau se intindea si devenea o mizerie greu de curatat si in acelasi timp de descris. Iar asta este numai una dintre problemele mele legate de praf si de mizerie, caci la aceassta se mai aduga si mizeria din colturile casei greu accesibile, dar si spatiile inguste unde nu poti face prea multe lucruri si nici nu le poti curata intr-un mod impecabil.

Pe de alta parte mai sunt si obiectele din curtea casei de care trebuie sa ai grija si pe care trebuie sa le cureti la fel de bine precum cele din interiorul casei. Iar unul dintre aceste obiecte mai importante este automobilul pe care il folosesti zilnic pentru a ajunge in diverse parti si pentru a solutiona diverse probleme. Cred ca stiti cu toti cat de greu este sa cureti acele micute spatii din interiorul masinii tale, chiar daca o duci frecvent la o spalatorie.

Si cum nu imi place sa pierd vremea aiurea la toate aceste probleme am gasit solutia ideala si anume am gasit o perie ce poate ajunge in fiecare coltisor al casei, in fiecare zona ingusta si care poate curata orice tip de mizerie si praful. Bineinteles ca o poti folosi si pentru a indeparta parul animalutelor de companie, asta referitor la firele de blanuta pe care le tot gasesc in urma motanului meu.

Pe de alta parte poti folosi aceasta perie in cele mai dificile spatii, indiferent ca sunt inguste sau ca sunt mult prea greu de curatat. Iar pentru a sustine tot ceea ce am spus si scris pana acum am sa va las in compania unui clip in care se demonstreaza cat de utila este acea perie.

s-ar putea sa-ti placa